Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Második etap

2011. július 13. 19:16
Túl vagyunk az Utcazene Fesztivál első napján, lassan mindenki felveszi a város ilyenkor szokásos ritmusát. Nézzük, kik segítenek ezt fokozni csütörtökön.

A vár területén található, fesztivál a fesztiválban fizetős program ma kezdődik. 21.30 órakor a hat éves Irie Maffia Soundsystem formációja lép fel a ghánai Fokn Bots-cal közösen.

Őket a Gentleman & The Evolution követi, akik 2010-ben a Sziget Fesztiválon is felléptek. Németország legnevesebb reggae-művésze 23 órától varázsolja el a veszprémi közönséget.

Természetesen a belváros többi részén sem lesz megállás ebben az időben. A hazai zenei ipart erősítő Rubber Puppet ismét Jamie Winchester-rel énekli a Kossuth utcai himnuszt a Séd mozinál, amit több ezer veszprémi énekel velük együtt majd, felejthetetlen élményt kovácsolva az estéből. 22.45 órakor indul a dalolás.

Az Electric Bazar Company immáron tíz éve jön-megy Európa színpadain és több mint 600 elsöprő koncertet tudhat maga mögött. Veszprémet 21 órakor veszik be a francia banda. A rock’n’roll iránti szenvedélyük mellett nem áll tőlük messze a stílusok közötti zúzás sem, ami szinte zenéjük alapját képezi.

Ugyanitt 23.30 órakor a német BudZillus játszik keleties swing punk zenét. A zenekar egy esküvőre állt össze először, később utcazenészként működtek, mostanra pedig már a nagyobb fesztiválszínpadokon is otthonosan mozognak.


A gazdag program további összetevője itt olvasható.
 

Cseh Zoltán
további cikkek
Rockzene történelmi környezetben Rockzene történelmi környezetben Harmincnál is több zenekar ad élő koncertet az idei Rock Palota Fesztiválon, amelyet június 14-én és 15-én rendeznek meg Várpalota történelmi központjában, a Thury-várnál. A kétnapos, ingyenes rockzenei rendezvényen olyan országos hírű bandák is fellépnek, mint a Mobilmánia vagy épp az Akela. 2024. március 19. 9:34 Mérföldkőhöz érkezett a VeszprémFest Mérföldkőhöz érkezett a VeszprémFest Hétfő délután a Budapest Music Centerben ismertették a 2024-es fellépők neveit. Ahogy azt már megszokhattuk, megint ígéretes a névsor az egyébként húszéves fesztiválon. 2023. december 4. 17:55 Bejelentették a 2024-es Paloznaki Jazzpiknik első fellépőit Bejelentették a 2024-es Paloznaki Jazzpiknik első fellépőit Az ünnepi készülődés jegyében a szervezők bejelentették a 2024. augusztus 1-3. között meghirdetett 12. Paloznaki Jazzpiknik első nagyszínpados fellépőit. 2023. november 29. 11:57 Memoár egy álomról: jubileumi könyvvel és filmmel jelentkezett a VeszprémFest VeszprémFest Memoár egy álomról: jubileumi könyvvel és filmmel jelentkezett a VeszprémFest Veszprémben az álmok valóra tudnak válni. Még akkor is, ha olyan hihetetlennek tűnő álomról van szó, mint az, hogy arénákat megtöltő világsztárok muzsikáljanak egy relatíve pici város ékes terein. Húsz év koncertjei, a VeszprémFest rá a példa, melynek legizgalmasabb pillanatait most könyvben és filmen is felidézhetjük. 2023. november 24. 17:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.