Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Utolsó napra ajánljuk

2011. július 15. 13:40
Közeledik a fájdalmas búcsú, hamarosan ismét kihal a belváros, de előtte még az I Skarbonari az Óváros téri nagyszínpadon is fellép.

A várban egy venezuelai csapat indítja a programot este fél kilenctől, a Desorden Público a latin-amerikai kontinens első számú ska zenekara. Fellépéseiken minden megtörténik, ami a stílusnak bármilyen verziójában előfordulhat: a hip-hop, a rumba, a szamba, a bárzene, a masszív hc, és ska, ska, monkey ska, minden mennyiségben.

Roy Paci & Aretuska Letinista albumukkal érkeznek 23 órától a várba. Az olasz Roy szavaival élve, a „LATINISTA” egy briliáns, élettel teli zenegyártás végeredménye, melynek folyamán ott csíptük el zenét ahol a kreativitás született”. Az album „egy zenei árapály, egy tiszta szinesztézia; a kezdetek makulátlan tisztasága és átláthatósága a mindent felölelő zene végső és felszabadító olvasatához vezet.”

Az Óváros téren 23.30 órától pezsdíti fel a hangulatot az I Skarbonari csapat, akik visszatérő vendégek Veszprémbe. Zenéjükben a dzsessztől a funky-n át a latin hatásokig sok minden megtalálható, amiből egyetlen vidám katyvaszt állítanak elő. Reggae-vel, ska-val és dél-amerikai ritmusokkal frissített olasz folkzenéjük mindenhol vérpezsdítően hat a hallgatóságra.

Az utolsó estén sem maradhatunk hazai, nagy tömegeket megmozgató együttes nélkül. A Séd mozinál 20.45 órakor a Hősök kezd.

22.45 órától a Vad fruttik zenélnek.

Az utcazenészek közönségdíját és a szakmai elismerést az Óváros téren adják át 20.45-kor. A győztes zenekarok 21 és 23 órakor koncerteznek a Meló-Diák színpadon.

A többi program pedig itt olvasható.

Cseh Zoltán

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.