Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
16°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
16°C

Janza Kata először a SingSingSing-ben

2013. január 24. 18:46 // Forrás: Veszprémi Petőfi Színház
A SingSingSing3 musical showt láthatják a nézők január 25-én (pénteken) este hét órakor a Veszprémi Petőfi Színházban. Az előadás érdekessége, hogy a népszerű énekesnő Janza Kata először lép színpadra a produkcióban.

A sok meglepetést ígérő showban többek között olyan zenés darabokból csendülnek fel dalok, mint a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge, Aida, vagy épp a Daddy Cool Musical. Az előadás több újdonságot tartogat a díszletekben, jelmezekben és koreográfiákban is. Szakál Attila rendező-koreográfus célja továbbra is az, hogy igényes kikapcsolódást nyújtson azoknak, akik kedvelik ezt a műfajt és a hétköznapi gondok mellett szeretnének egy felhőtlen estet eltölteni a színházban. A pénteki esten színpadra lép Janza Kata, Halas Adelaida, Módri Györgyi, Mészáros Árpád Zsolt, Vastag Csaba, Buch Tibor, Keller János és Kőrösi Csaba.

vehir.hu
további cikkek
Álmodjunk nagyot! Álmodjunk nagyot! Ambiciózusnak lenni valójában jó. Persze hit, szorgalom, kitartás és alázat is kell ahhoz, hogy célt érjünk, és a támogatás sem utolsó, de ha ezek megvannak, csodás dolgokat lehet elérni. Bizonyította ezt a Victoria Art & Sport Egyesület, illetve a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek szombati balett gálája is. ma 15:32 Bátor döntések sorozata után most bestseller írónő Karády Anna Bátor döntések sorozata után most bestseller írónő Karády Anna Karády Anna írónő volt a Vehír közéleti sorozatának legutóbbi vendége, így néhány szerencsés olvasónk, akiket a jelentkezés során kisorsoltunk, egy kötetlen beszélgetésen vehetett részt, ahol maguk is feltehették kérdéseiket, sőt, a végén dedikált is az írónő. ma 16:16 Fonott emlékeink Fonott emlékeink Egykor sapkák, hajhálók, tarisznyák, nadrágok, sőt akár függőágy is készült ezzel a technikával, mára azonban talán csak valami furcsa német szónak gondoljuk, ha meghalljuk: sprang. A Művészetek Háza legfrissebb kiállításának célja, hogy ezen változtasson. tegnap 14:41 A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett - a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered. 2024. május 18. 11:10

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.