Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Két közlekedési bűncselekmény a bíróság előtt

2013. július 4. 9:20 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. május 7-én a 20 éves H. Erik Oszkár Veszprém belterületén a Munkácsy Mihály utcában közlekedett személygépkocsijával. A 20 éves sofőr a Munkácsy Mihály utca és a Haszkovó utca kereszteződésében figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbség adás kötelező!” közlekedési jelzőtáblát, így balra kanyarodás közben egy szabályosan közlekedő kerékpárosnak ütközött. A 37 éves helyi férfi a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett. H. Erik Oszkár ellen közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást.

Járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vonták eljárás alá az 55 éves I. József Tibor veszprémi lakost, aki 2013. május 23-án, éjfél után nem sokkal szeszes italtól befolyásolt állapotban vett részt a közúti járműforgalomban Balatonfüreden.
A nyomozást mindkét ügyben a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytatta, az keletkezett nyomozati iratokat 2013. július 2-án bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészség részére.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.