Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megmozdult a lakótelep

2013. augusztus 17. 21:33
Már az első nap sok embert megmozgatott a keddig tartó Cholnoky családi nap. Színes és érdekes programok kavalkádja várja az érdeklődőket a továbbiakban is.

A legkisebbek vidáman vették bírtokba a légvárat, vagy éppen arcfestéssel tették emlékezetessé a szombati napot, a nagyobbak pedig mobiltelefon elhajító versenyen tehették próbára erejüket, vagy éppen sörpongpongban mérettettek meg, este pedig mulatós zene és disco szórakoztatta a helyszínen lévőket.

Programból nem lesz hiány a következő napokban sem - tudtuk meg Látos Richárd szervezőtől. Elmondta, az idén negyedik alkalommal megrendezett Cholnoky Futball Kupa nőtte ki magát négynapos kikapcsolódássá. A lakótelepre érkezők az állandó gyerkeknek szóló szórakoztató lehetőségek mellett vasárnap tartják meg az említett kupa idei fordulóját, de lesz csócsó bajnokság, dekázó, vagy éppen tengó verseny, este pedig a legjobb pörköltkészítők csapnak össze, később pedig ismét a zenéé lesz a főszerep.

Hétfőn sörivásban, szkanderben és büntető dobásban feszülhetnek egymásnak a jelentkezők. Látos Richárd felhívta a figyelmünket, ezen a napon délután négy órakor kutyás súlyhúzó bajnokságot tartanak, amelyen országos és európa bajnok ebek is részt vesznek.

Keddre a versenyek véget érnek, de a kicsik továbbra is jól érezhetik magukat a nekik szánt lehetőségek között válogatva.

A részletes program ide kattintva érhető el.

 

Cseh Zoltán
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.