Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C

Felfüggesztenék Ferenczi mentelmi jogát

2013. október 8. 23:28 // Forrás: mti
A Veszprém megyei jobbikos Ferenczi Gábor mentelmi jogának felfüggesztését javasolja az Országgyűlés mentelmi bizottsága.

A testület egyhangúlag döntött a mentelmi jog felfüggesztése mellett - jelezte az elnök, aki további részleteket a zárt ülésre hivatkozva nem kívánt elárulni.

Ferenczi Gábor jobbikos országgyűlési képviselő az MTI-nek elmondta: még májusban volt részese egy balesetnek, amely miatt most kezdeményezték a mentelmi jogának felfüggesztését. Emlékeztetett: már májusban is jelezte, hogy amint jogilag lehetősége lesz, azonnal lemond mentelmi jogáról és a keddi mentelmi bizottsági meghallgatásán is mentelmi joga felfüggesztését kérte a testülettől.

Ferenczi Gábor május 21-én Ajkán autójával elsodort egy idős asszonyt, aki a baleset következtében életét vesztette. A Jobbik akkori közleménye szerint a szabályosan közlekedő politikust a szembesütő erős napfény akadályozta a megfelelő kilátásban, így nem vette észre az autója elé kerékpárját kitoló 93 éves asszonyt, és a balesetet nem tudta elkerülni.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.