Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hatalmas lépés Bíborka gyógyulásáért

2013. november 10. 0:00
Pucsek Bíborka gyógyulásáért rendeztek jótékonysági estet a Padányiban pénteken.

Bíborka történetét lapunk olvasói is ismerhetik, a Vehir csapata a nyári fesztiválok alatt kupakgyűjtéssel próbálta támogatni a kislány kezelését. Szerkesztőségünk munkatársainak személyesen is volt lehetősége megtapasztalni azt a segíteni akarást és együttérzést, amit egy-egy csomag kupak leadásakor olvasóink tanúsítottak. A történet pedig nem ért véget itt: a hétvégén a Padányi Bíró Márton iskola tornatermébe várták mindazokat, akik szerettek volna többet tenni Bíborkáért.

A pénteki jótékonysági estet Porga Gyula polgármester, a rendezvény fővédnöke nyitotta meg kijelentve: bár ő hisz a csodákban, nem gondolta, hogy ilyesmi vele is megtörténhet. Az, hogy ez az este létrejött, azonban maga a csoda. Ez a kicsi, törékeny kislány kihozta belőlünk a legjobbat, ami mindannyiunk lelkében ott van – fogalmazott a polgármester. – Nem kellett óriásplakátokon hirdetni a rendezvényt ahhoz, hogy ilyen sokan összegyűljünk, együtt legyünk, segítsünk és megtapasztaljuk ezt a csodát.

Hartmann DomonkosHartmann Domonkos

Az összművészeti esten Márta Attila, a Váci Mihály Színpad, Koscsisák András, a Pannon Várszínház és Eperjes Károly, a Petőfi Színház művészei verssel; László Szilvia ének- és Kárpáti Ágnes zongoraművész, Veszprém Város Vegyeskara, a Gyöngyhalász együttes és Hartmann Domonkos zenével; a Veszprém-Bakony Táncegyüttes tánccal; Debreczeny Zoltán és Bors Ildikó pedig egy-egy festménnyel járult hozzá a nemes ügyhöz.

Eperjes KárolyEperjes Károly

A jótékonysági est milliós segítséget jelent Bíborka számára, olvasóinkat pedig ezúttal is arra kérjük, hogy sok kicsi sokra megy alapon ismét nézzenek körül a lakásban! Ha valaki hirtelen találna otthon egy rakás műanyag kupakot, az cikkünk megjelenése napján, vasárnap 9-13 óra között a Veszprém Arénában megrendezett bababörzén is felajánlhatja azokat!

Schöngrundtner Tamás
Cseh Zoltán
további cikkek
Két veszprémi szakember újraértelmezte az egészség fogalmát életmód Két veszprémi szakember újraértelmezte az egészség fogalmát Két veszprémi szakember összefogott, hogy az egészséges életmódhoz kapcsolódó szakmai tudásukat egyesítve újra értelmezzék az egészség fogalmát az emberek gondolkodásában. Hiánypótló előadás-sorozatukban a dietetika és a testedzés harmonikus és gyakorlati összhangjára hívják fel a figyelmet. Nem tananyagot felmondva, hanem személyes, életközeli példákkal. Nyikos Ráhel és Péteri Dávid meséltek közös projektjükről. 2024. április 16. 21:19 A nők esetében továbbra is az emlőrák, a férfiaknál a prosztatarák a leggyakrabban diagnosztizált daganattípus A nők esetében továbbra is az emlőrák, a férfiaknál a prosztatarák a leggyakrabban diagnosztizált daganattípus A nők esetében továbbra is az emlőrák, a férfiaknál a prosztatarák a leggyakrabban diagnosztizált daganattípus - olvasható a Magyar Rákellenes Liga szerdán, a nemzeti rákellenes nap alkalmából közzétett közleményében. 2024. április 10. 15:08 Energiaital-függők a magyar fiatalok Energiaital-függők a magyar fiatalok Már az Országgyűlés előtt van az a törvényjavaslat, ami kimondja, hogy a jövőben energiaitalt csak tizennyolc év felett vásárolhat valaki. Tehát gyakorlatilag az alkohollal és a dohánytermékekkel kerül egy körbe, utóbbihoz képest azzal a különbséggel, hogy n száműzik a trafikokba, a boltok polcain kint lehetnek. A green.hu segítségével összeszedtünk néhány statisztikát, amire a törvényjavaslat reagál. 2024. április 10. 12:00 Nyártól nem vásárolhatnak energiaitalt a tizennyolc évnél fiatalabbak Nyártól nem vásárolhatnak energiaitalt a tizennyolc évnél fiatalabbak Amennyiben elfogadja az országgyűlés a KDNP politikusai által benyújtott törvényjavaslatot, úgy legkorábban idén nyártól a dohány- és alkoholtermékekhez hasonlóan az energiaitalok is tiltólistára kerülnek a fiataloknál. A kereszténydemokrata párt ifjúsági tagozatának tagjai veszprémi sajtótájékoztatójukon beszéltek a törvényjavaslat részleteiről. 2024. április 5. 21:46

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.