Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Biztonságban a lakótelepen

2013. december 19. 16:11
Nem zárt be, csak új helyre költözik a Jutasi úti körzeti megbízotti iroda.

A megyében és a városban az elmúlt időszakban megszaporodtak a betörések és a lopások - mondta el Forgóné Kelemen Judit, a Jobbik Magyarországért Mozgalom önkormányzati képviselője csütörtökön délután. Orbán Imre, a Jobbik megyei alelnöke hozzátette, hogy az elmúlt időszakban megnövekedett az idősek sérelmére elkövetett bűncselekmények száma is. 

Forgóné Kelemen Judit és Orbán ImreForgóné Kelemen Judit és Orbán Imre

A legnagyobb probléma a Jutasi úti lakótelepen tapasztalható, ahol a napokban megszűnt a körzeti megbízotti iroda. A város ezen részén szinte mindennapossá váltak a kisebb lopások és bűncselekmények. Forgóné Kelemen Judit szerint ezeket megelőzni a mintegy tizenötezer lakosú lakótelepen csak közeli rendőri jelenléttel lehetne. 

A sajtótájékoztató után Bakó Adrienn rendőr főhadnagy, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kérdésünkre elmondta, hogy a Jutasi úton található körzeti megbízotti iroda egy beázás miatt jelenleg valóban nem üzemel, azonban a jövő év januárjától egy közeli, az önkormányzat által biztosított épületbe költözik, melynek felújítása már javában tart - így csak néhány hétig kell az irodát nélkülözni a lakótelepen. A rendőrség és a közterület felügyelet járőrei azonban ebben az időszakban is rendszeresen járőröznek a környéken. 

Csepely Máté

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.