Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C

Verekedések húsvétkor

2014. április 22. 14:07 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
Zircen és Szentkirályszabadján is verekedésbe torkollott a hosszú hétvége.

Egy ismeretlen hölgy védelmére kelő férfit bántalmazott 2014.április 21-én este egy másik férfi Zircen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett egy buszmegállóban figyelt fel arra, hogy egy idős férfi egy buszról leszálló ismeretlen nőt molesztált. Egyből rászólt, hogy fejezze be a hölgy inzultálását, mire szóváltás alakult ki közöttük. A vita hevében a 69 éves elkövető a nála levő sétabot agancsos markolatával egy alkalommal fejbe ütötte vitapartnerét, majd mindketten a helyszínről eltávoztak.

Később újra összetalálkoztak a városban, és ekkor ismételten szóváltás alakult ki közöttük. Ekkor már három alkalommal sújtott le a sétapálca, amitől a sértett homlokán és orrán is vérző seb keletkezett.

Az ügyben könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult meg a nyomozás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja indult nyomozás egy Szentkirályszabadján 2014.április 20-án történt szóváltás és az azt követő gáz-riasztó fegyverből leadott lövések kapcsán.

Egy 30 éves szentkirályszabadjai férfi szerelem féltés miatt került szóváltásba egy másik 27 éves helyi lakossal Húsvét napján a hajnali órákban. A nyílt utcán történt összeszólalkozás során az idősebb személy elővette engedély nélkül tartott gáz-riasztó fegyverét, majd azzal több alkalommal a másik irányába lőtt. Az összetűzés ezt követően egy magánházban folytatódott, aminek a kiérkező rendőrök vetettek véget.

Az engedély nélkül tartott gáz-riasztó fegyver miatt a büntetőeljáráson túlmenően szabálysértési eljárás is indult az elkövetővel szemben.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.