Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mindennapok Hősei: Nádai Tamás

2014. november 19. 15:05
Sorozatunkban A Városi Nyilvánosságért Alapítvány által meghirdetett Mindennapok Hősei elnevezésű karitatív esemény díjazottjait mutatjuk be. Ezúttal Nádai Tamás tűzoltó századossal beszélgettünk.

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat „C” szolgálati csoportjának szolgálatvezetője 2000. október 1. óta tagja az állománynak, aki édesapja és testvére javaslatára tette próbára magát ebben a szakmában. Az elmúlt 14 évben egyre komolyabb munkakörre kapott megbízatást.

“Vonulós tűzoltóként kezdtem, mint polgári szolgálatos katona. Édesapám ekkor már az igazgatóságon autószerelőként, testvérem, unokatestvérem és nagybátyám Veszprémben vonulós tűzoltóként dolgozott. 2003. március 1-jén átkerültem a balatonfűzfői parancsnokságra, ahol kilenc évet töltöttem. Először, mint beosztott tűzoltó, majd a szakirányú végzettségek elvégzését követően – tűzvédelmi műszaki szakoktató, tűzvédelmi-, és katasztrófavédelmi szervező tiszt – 2006-tól szolgálatparancsnok-helyettesként, 2009-től szolgálatparancsnokként dolgoztam, majd  2012. április 1-től a megyei katasztrófavédelemnél dolgozom – mondta el érdeklődésünkre. Kihangsúlyozta, büszke arra, hogy az eddigi tűzoltói pályafutása alatt mindvégig vonulós tűzoltóként szolgált. Ami pedig az elismerést illeti, megtisztelőnek tartja, hogy őt választották erre a címre. 

 

vehir.hu
további cikkek
A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is IKSZ A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is Teremtésvédelem. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) így nevezi azt, amit a köznyelvben általában csak környezetvédelemnek, ugyanakkor hasonló módon közelítik meg a politikai pártnál is ezt a témát. Ennek a része volt a szerdán tartott országos szemétszedési akció, amihez a veszprémi fiatal kereszténydemokraták is csatlakoztak. ma 15:41 Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szinte nincs olyan veszprémi, akinek ne lennének szép emlékei a Városháza kis házasságkötő terméről: akár a saját esküvő, akár barátok, rokonok egybekelése révén. A helység kedd óta Szeglethy György egykori polgármester nevét viseli. tegnap 21:41 Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Ismét megszervezi gyereknapi akcióját a Híd a Városért képviselőcsoportja: idén is várják a veszprémiektől azokat a használt, de még jó állapotban lévő játékokat, amelyeket gyereknap alkalmából a város játszóterein helyeznek majd el. ma 8:12 Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba A beavatkozást fogom javasolni holnap a kormánynak – így válaszolt az Index kérdésére Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter arra, hogy szerdán dönt a kormány az üzemanyagárak esetleges szabályozásáról.  tegnap 12:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.