Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Exe névrokonát vitte nyaralni

2015. január 19. 14:03 // Forrás: BBC
Pár nappal egy előre befizetett, névre szóló nyaralás előtt dobta Jordan Axanit a barátnője. Hogy az út ne vesszen kárba, magával vitt valakit, akinek ugyanaz a neve, mint exének.

Novemberben kapta fel a világsajtó Jordan Axani történetét. A kanadai férfit nem sokkal egy előre kifizetett, névre szóló nyaralás előtt hagyta el barátnője. Hogy az utazás ne vesszen kárba, Axani úgy döntött, az Elizabeth Gallagher nevére lefoglalt útra egy másik Elizabeth Gallaghert visz magával. Feladott egy hirdetést, amiben exe névrokonát kereste.

("Vigyél magaddal!")

Meg is találta, a háromhetes utazásról a múlt hét végén értek haza. A BBC-nek azt mondták, a nyaralás alatt olyan közel kerültek egymáshoz, mint két testvér. Aki romantikus filmbe illő fordulatban bízott, annak csalódnia kell: Elizabeth stabil párkapcsolatban volt (bár nehezen tudom elképzelni, milyen arcot vágott a párja, amikor bejelentette, hogy hetekre lelép egy vadidegennel).

A pár New Yorktól Milánóba utazott, onnan Velencébe, Bécsbe, Prágába, Khao Lakba, Thaiföldre és Hongkongba vezetett az útjuk. "Quinn inkább a nevezetességeket nézte meg, én meg azokat a helyeket kerestem, ahol az ott élők töltik az idejüket" - mondta Axani a BBC-nek.

"Utálom a magas helyeket, ő viszont folyton felrángatott a lehető legmagasabb pontra: az Eiffel-torony felső szintjére, Bangkok legmagasabban található bárjába. Folyton viccelődött a tériszonyom miatt" - tette hozzá Axani.

A karácsonyt többé-kevésbé egyedül töltötték: Quinn buszos városnézésre indult Bécsben, amikor pedig családjától sajnálkozó üzeneteket kapott amiatt, hogy egyedül tölti az ünnepet, azt válaszolta nekik: "Hahó, itt vagyok Bécsben! Az élet szép".

(Elizabeth Quinn Gallegher és Jordan Axani)

Eközben Axani egy jótékonysági projekten dolgozott egy zaklatás áldozatait, rákos túlélőket és háborús menekülteket segítő civil szervezettel.

A páros szerint az együtt töltött három hétnek köszönhetően életre szóló barátságot kötöttek.

Schöngrundtner Tamás

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.