Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprémbe érkezik a Grease

2015. október 28. 12:15
Budapest után november elején Veszprémben mutatják be a Grease-t. A musicalben olyan szereplők tűnnek fel, mint Vastag Csaba, Kiss Ramóna vagy Görgényi Fruzsina.

Horváth Csaba, a darab producere a november 7-i veszprémi előadást beharangozó sajtótájékoztatón elmondta, hogy a musical alapját egy nyolc évvel ezelőtti átdolgozás adja. A Grease a Broadway történetében az egyik legtöbbet játszott darabok közé tartozik.

Horváth CsabaHorváth Csaba

Horváth Csaba szerint örömteli, hogy a musical bemutatkozhat a Veszprém Arénában is, hiszen a darab szereplői közül Kiss Ramóna és Vastag Csaba is kötődik a városhoz. A producer kiemelte, hogy igyekeztek olyan szereplőket válogatni, akik a nem csak a nosztalgiát, hanem az aktualistást is bele tudják csempészni a darabba. Horváth Csaba szerint a Grease ezekkel a szereplőkkel ma is aktuális tud maradni.

Vastag CsabaVastag Csaba

Vastag Csaba szerint a Veszprém Aréna tökéletes helyszín a produkció bemutatására, hiszen minden feltétel adott ahhoz, hogy a nézők és a színészek is jól érezzék magukat. A színész szerint óriási érdeklődés volt a fővárosi előadásra, reményeik szerint Veszprémben is sokan kíváncsiak lesznek a Grease-re. Vastag Csaba hozzátette, hogy a darab budapesti bemutatóján számos technikai probléma adódott, amit igyekeznek a veszprémi előadásra kijavítani.

Görgényi FruzsinaGörgényi Fruzsina

Görgényi Fruzsina, a musical egyik főszereplője szerint nagy feladat volt a karaktere megformálása, hiszen korábban nem sok zenés darabban játszott. A színésznő hozzátette, hogy a próbaidőszak során rengeteget fejlődött és nagyon élvezte a közös munkát. Az előadáson a hangulat nem csak a közönséget, de a színészeket is magával tudja ragadni.

A Grease november 7-i veszprémi előadására még kaphatók jegyek a Veszprém Aréna honlapján és jegyirodájába.

Csepely Máté
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.