Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
12°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
12°C

Mindennapok Hősei – Csepely Balázs

2015. november 19. 20:49
Sorozatunkban A Városi Nyilvánosságért Alapítvány által meghirdetett Mindennapok Hősei elnevezésű karitatív esemény díjazottjait mutatjuk be. Ezúttal a rendőr kategória nyertesét, Csepely Balázst.

Csepely Balázs 1978. október 15-én született Veszprémben. Itt élnek a szülei, a családja, a felesége és három gyermeke is. Itt végezte tanulmányait, itt kezdett dolgozni és ide húz vissza mindig a szíve.

„Szeretem ezt a dimbes-dombos várost, a maga hangulatával, ahol vagy a „szél fúj vagy harangoznak.”

A Rendészeti Szakközépiskolát Csopakon végezte, majd a Veszprémi Rendőrkapitánysághoz került, ahol jelenleg is dolgozik. Végezett szolgálatot járőrként, körzeti megbízottként és szolgálatirányító parancsnokként is. Mindvégig közrendvédelmi területen dolgozott, így egyértelmű volt számára, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának közrendvédelem szakára jelentkezik, amit idén el is végezett, és sikeres záróvizsgát tett. A tiszti rendfokozathoz azonban még szüksége lesz egy nyelvvizsgára.

Csepely BalázsCsepely Balázs

Több mint öt éve végez alosztályvezető-helyettesi feladatokat a Járőr- és Őrszolgálati Alosztályon. Bár továbbra is egyenruhásként teljesít szolgálatot, de a feladata elsősorban az irányítási és szervezési munka.

„Az öt év parancsnoki munka során nagyon sokat tanultam a beosztott állománytól és a parancsnokaimtól, amit igyekeztem mindig jól és jóra fordítani.“

Munkája elismeréseként Veszprém városában 2012-ben az „Év rendőre” címet vehetett át.

"Úgy gondolom, hogy a „Mindennapok hőse” elismerés nem tisztán az én érdemem, hanem az alattam, mellettem dolgozók teljesítménye is egyben. Azoké, akik névtelenül, mindennapok hőseiként tesznek meg mindent mindannyiunkért."

vehir.hu
további cikkek
Időpontfoglalási funkcióval bővül nyáron az EgészségAblak a Időpontfoglalási funkcióval bővül nyáron az EgészségAblak a Időpontfoglalási funkcióval bővül nyáron az EgészségAblak - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön a köztévében. ma 12:07 Vihar az ellenzéknél - kié pontosan a Híd a városért? Vihar az ellenzéknél - kié pontosan a Híd a városért? Ha bárki beírja a Google keresőjébe a „híd a városért” kifejezést, akkor kiad egy politikai oldalt komplett választási programmal, a jelöltek bemutatkozásával. Ez persze nem meglepő, hiszen Veszprémben az egyesült ellenzéki pártok – MSZP, DK, Momentum, Párbeszéd-Zöldek – pont egy ilyen nevű civil egyesülettel közösen állítottak listát és kampányolnak. Igen ám, de az említett honlapon egyáltalán nem ezek a pártpolitikusok jelennek meg, hanem egy másik veszprémi civil formáció, az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért csapat tagjai. Cikkünkben utánajártunk, hogy pontosan mi lehet a hátterében a választók összezavarására is alkalmas helyzetnek. ma 14:22 A harctéri életmentést gyakorolták A harctéri életmentést gyakorolták A NATO tagállamok és partnerországaik közül harminchárom nemzet mintegy 1600 fővel vett részt a gördülékeny többnemzeti katona-egészségügyi feladatvégrehajtás, illetve az egészségügyi területen való interoperabilitás érdekében rendezett Vigorous Warrior gyakorlaton Bakonykútiban. tegnap 14:45 A fiatalok is szívesen adnak borravalót, de már nem készpénzben A fiatalok is szívesen adnak borravalót, de már nem készpénzben Továbbra is népszerű a borravaló intézménye Magyarországon, bár a fiatalabbak már jobban meggondolják, mennyivel adjanak többet a szolgáltatásokért - ismerteti felmérése alapján a Hellopay fizetési rendszereket üzemeltető társaság az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében. tegnap 13:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.