Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mindennapok Hősei – Csepely Balázs

2015. november 19. 20:49
Sorozatunkban A Városi Nyilvánosságért Alapítvány által meghirdetett Mindennapok Hősei elnevezésű karitatív esemény díjazottjait mutatjuk be. Ezúttal a rendőr kategória nyertesét, Csepely Balázst.

Csepely Balázs 1978. október 15-én született Veszprémben. Itt élnek a szülei, a családja, a felesége és három gyermeke is. Itt végezte tanulmányait, itt kezdett dolgozni és ide húz vissza mindig a szíve.

„Szeretem ezt a dimbes-dombos várost, a maga hangulatával, ahol vagy a „szél fúj vagy harangoznak.”

A Rendészeti Szakközépiskolát Csopakon végezte, majd a Veszprémi Rendőrkapitánysághoz került, ahol jelenleg is dolgozik. Végezett szolgálatot járőrként, körzeti megbízottként és szolgálatirányító parancsnokként is. Mindvégig közrendvédelmi területen dolgozott, így egyértelmű volt számára, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának közrendvédelem szakára jelentkezik, amit idén el is végezett, és sikeres záróvizsgát tett. A tiszti rendfokozathoz azonban még szüksége lesz egy nyelvvizsgára.

Csepely BalázsCsepely Balázs

Több mint öt éve végez alosztályvezető-helyettesi feladatokat a Járőr- és Őrszolgálati Alosztályon. Bár továbbra is egyenruhásként teljesít szolgálatot, de a feladata elsősorban az irányítási és szervezési munka.

„Az öt év parancsnoki munka során nagyon sokat tanultam a beosztott állománytól és a parancsnokaimtól, amit igyekeztem mindig jól és jóra fordítani.“

Munkája elismeréseként Veszprém városában 2012-ben az „Év rendőre” címet vehetett át.

"Úgy gondolom, hogy a „Mindennapok hőse” elismerés nem tisztán az én érdemem, hanem az alattam, mellettem dolgozók teljesítménye is egyben. Azoké, akik névtelenül, mindennapok hőseiként tesznek meg mindent mindannyiunkért."

vehir.hu
további cikkek
Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. ma 14:11 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. ma 14:04 Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Csütörtökön ünnepélyes körülmények között felavatták a Jutasi lakótelep hivatalos zászlóját. ma 18:01 Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. tegnap 15:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.