Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jó helyek: Noroco Baby Babaáruház & Baba-és gyerekbútor

2016. február 23. 15:48
Édesanyaként természetes, hogy mindenben a legjobbat szeretnénk a babánknak. Ehhez az is hozzátartozik, hogy megteremtjük neki az otthon melegét, például minőségi bútorokkal és kiegészítőkkel. A február közepén nyitott Noroco Baby ebben segít.

Gazdag-Kovács Éva és Maczkó Nóra ügyvezetőkkel beszélgettünk az újonnan nyílt üzletben, akik számára egy-egy otthon, enteriőr megtervezése kreatív önmegvalósítás: szerintük nincs is jobb annál, mint ide-oda tologatni a bútorokat, csinosítani az otthont. Ha pedig mindez egy kis lurkó meghitt világának megteremtése érdekében történik, az további pozitív energiákkal tölti fel az embert.

Ezzel valószínűleg minden anyuka így van, aki szeretné mindenben a legjobbat biztosítani csemetéjének. Ez azonban néha komoly kihívást jelent. Lakberendezőként egy-egy enteriőr terv készítése közben, s mint gyakorló anyuka tapasztalta meg Nóra is, hogy a Dunántúlon bizony hiányoznak azok a minőségi bútorok, kiegészítők, amelyek egy igazán otthonos baba- vagy gyerekszoba berendezését képezhetik.

„Több bababolt is található Veszprémben, mégis van egy piaci rés, főként a baba- és gyerekbútor területén, amit érdemes lenne »betapasztani«.

Ha valaki igényes kivitelezésű, korszerű dizájnnal rendelkező, kényelmes és hosszú távon is tartós bútort keresett, Budapestre vagy Ausztriába kellett utaznia, a Dunántúlon eddig ezek nem voltak elérhetőek”

– mondják az ügyvezetők.

A Noroco Design Kft. tehát erre a piaci résre reagálva nyitotta meg első veszprémi üzletét, így február közepétől már nem csak online – a norocodesign.com – oldalon kérhetjük a lakberendező tanácsait: a Budapest út 16. szám alatt nyílt Noroco Baby üzletben rengeteg termék közül válogathatunk.

A fő vonalat az ifjúsági-, gyermek- és bababútorok adják, amelyek mentén egy komplett gyerekszoba berendezhető. A forgalmazott márkák közül kiemelendőek a Meblik bútorcsalád termékei, melyek egyedisége és különlegessége a speciális technológiával készített 3 dimenziós gravírozott motívumokban rejlik. A gyártó széles elemválasztékkal dolgozik (átalakítható kiságyak, emeletes ágyak, szekrények, komódok), így bútorai különösen jól kombinálhatóak.

A Meblik bútorok kivételes minőségét a karcolásnak ellenálló, termoplasztikus fóliával borított, MDF lemezből készült bútorlapok adják, melyek UV védelemmel ellátva hosszú évek alatt sem veszítik el hófehér és élénk színüket. A Blum zsanérok „fékkel”rendelkeznek, így az ajtók csendesen záródnak, míg a fiókokba szerelt Blum sínek meggátolják a fiókok kicsúszását és a kicsik ujjai sem csípődnek oda. A gyártás során felhasznált festékek biztonságosak és kivételesen tartósak, hogy a gyerekek hosszú évekig örömüket leljék a bútorok használatában.

Széles választék várja a vevőket a kiegészítők terén is: Inglesina, Casualplay, Espiro, Tutek, Chipolino, Baby Design babakocsik, etetőszékek, autósülések – minden, ami egy kisbabás család számára elengedhetetlen. A babaápolás, egészség területén a Bébé-Jou, a LUMA, a Nuvita és a Dr. Brown’s márka termékei találhatók meg – mérleg, gőzsterilizáló, cumisüveg -, de textíliákból is széles a választék: a legújabb trendek és minták szerint cikk-cakkmintás, csillagos, csíkos-pöttyös, 2016 színeiben pompázó ágyneműk, huzatok közül válogathatunk.

A Noroco Baby üzletpolitikája szerint igyekeznek az ár-érték arányra is odafigyelni, de Éva és Nóra vallja,

nem mindig kifizetődő az olcsóság javára lemondani a minőségről.

„Egy babakocsit nem fél évre vásárol meg az ember – ha például kistestvér érkezik, akár 5-6 évig bírnia kell a strapát. Ugyanez igaz a bútorokra. Ma már egyébként léteznek olyan termékek, amik együtt nőnek a gyerkőccel, és az évek múltával remekül átalakíthatók. Igyekszünk folyamatosan bővíteni a kínálatunkat, így hamarosan elsőként vezetjük be Magyarországra egy olyan külföldi gyártó termékeit, amely a piacon egyedülállóan babakortól egészen a fiatal felnőtt korig négyféle lépésben variálható, minőségi és trendi bútorokat gyárt, így egy-egy szett akár 18-20 évig is kitart. A márka ehhez még egyedi stílusú, komplett textil kollekciókat is kínál majd.”

Mivel minden bútorból nem tudnak helyben tartani bemutató darabokat, a Noroco Baby hamarosan webshopot is fog indítani, ahol újra átfuthatjuk a kínálatot, és biztosan a nekünk leginkább tetsző mellett tehetjük le a voksunkat. Természetesen a legkeresettebbekből egy-egy mintadarab lesz az üzletben is, emellett a bemutatóállványokon a többi színt, mintát is megtekinthetjük, megtapogathatjuk. Ha pedig valaki így is tanácstalan lenne, a kollégák mindenben segítenek, sőt, lakberendezési tanácsadást is nyújtanak: akár 3D-s látványtervet is tudnak készíteni a babaszobáról, gyerekszobáról.

Kínálatból tehát nem lesz hiány, de úgy tűnik, keresletből sem: a Noroco Babyt már a nyitás előtt nagy érdeklődés övezte, s azóta is folyamatosan keresik őket.

Bertalan Melinda
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.