Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
17°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
17°C

Átadták az új műfüves pályát

2016. április 19. 15:36
Amatőr középiskolások számára rendezett torna keretében adták át kedden az Erdész utcai sportlétesítmény új futballpályáját.

A 60x40 méteres műfüves pálya megépítése 60 millió forint pályázati pénzből épült meg, melynek 20 millió forintos önrészét a veszprémi önkormányzat vállalta magára. Április elején ugyanitt egy már meglévő futballpálya új sátrát avatták fel, mely lehetővé teszi, hogy az télen is használható legyen.

csík ferenc és ovádi péter a szalagátvágáskorcsík ferenc és ovádi péter a szalagátvágáskor

Az új pálya átadásán jelen volt Rajki Tamás, a 1. Futsal Club Veszprém ügyvezető igazgatója, Csík Ferenc, az MLSZ Veszprém-megyei igazgatója, valamint Ovádi Péter önkormányzati képviselő. A politikus elmondta, hogy mivel a városvezetés 2016-ban meghirdette a „Fiatalok évét”, a létesítmény átadása jelzés értékű is, hiszen bíznak abban, hogy az előző fejlesztéshez hasonlóan az új létesítmény is hozzájárul a fiatal veszprémi tehetségek kineveléséhez.

Az új pálya délelőttönként lehetőséget biztosít az iskoláknak testnevelés órák megtartására, délutánonként pedig a 1.VFC és VLS csapatai használhatják.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
A Pápa legyőzte az Úrkútot, élre állt az Almádi vármegyei foci A Pápa legyőzte az Úrkútot, élre állt az Almádi Nehezen alakulhatna izgalmasabban a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hajrája. A 26. forduló szombati rangadóján a negyedik Pápa legyőzte az Úrkút csapatát. Mivel az Almádi és a Fűzfő is nyert, az éllovas címvédő visszacsúszott a harmadik helyre. ma 22:31 Film az élet: híres jeleneteket újraalkotva utazik ez a pár Hétvezér Film az élet: híres jeleneteket újraalkotva utazik ez a pár Bizonyára mindenkivel megesett már, hogy utazás közben, ikonikus filmes és sorozatos helyszíneken járva egy picit a „fikció része lett”: pózba vágta magát és úgy tett a kamera előtt, mintha az adott filmjelenet hőse lenne. Többségünk esetében ez csak spontán poénkodás, akad azonban, aki egyenesen erre szervezi rá a nyaralását. ma 22:24 Győzelemmel kezdte a bronzpárbajt a Veszprém KK Veszprém Kosárlabda Klub Győzelemmel kezdte a bronzpárbajt a Veszprém KK A vendéglátó Veszprém Kosárlabda Klub 80-66-ra legyőzte a SMAFC 1860 Soproni Egyetem gárdáját az NB I/B zöld csoport bronzpárbajának első, vasárnap esti meccsén. ma 21:33 Döntetlennel zárult a vármegyei derbi  Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 Döntetlennel zárult a vármegyei derbi  A házigazda Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 25-25-ös döntetlent játszott a vármegyei rivális KK Ajkával a férfi kézilabda NB I/B vasárnapi rangadóján. ma 20:50

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.