Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jótékonysági aukció a katonaárvák javára

2016. május 12. 8:31
Kézilabda és futsal mezekre licitálhatnak.

A Magyar Honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítésére, a katonai hivatás, a sport és az egészséges életmód népszerűsítésére a Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság a fővárost és valamennyi megyét érintő 2016 km-es váltófutást rendezett. A „Toborzó Országfutás 2016” április 13-án indult Budapestről és a váltófutás tagjai - 207 település érintésével - május 20-án érkeznek vissza a fővárosba.

Az eseménysorozat lehetőséget kínál arra, hogy nemzeti összetartozásunk jeléül, az érintett települések lakosságával közösen tisztelegjünk elesett hőseink, és az olimpiai évre tekintettel, a játékokon résztvevő Magyar Olimpiai Csapat előtt. Ennek jegyében, a váltófutás keretében, „mozgósítási erőpróbát” hirdettek meg az érintett településeken.

A „Toborzó Országfutás 2016” május 12-én érkezik Veszprém megyébe. A rendezvény keretén belül adományokat gyűjtenek a katonaárvák javára. Ezt a célt támogatja az a jótékonysági árverés is, mely során sportmezekre lehet licitálni.

Az aukció a vehir.hu/aukcio oldalon zajlik.

A licit május 26-ig tart.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.