Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Megjelent az Ecoport magazin ötödik száma

2016. június 15. 10:35
VeszprémFest melléklettel jelent meg szerdán kiadónk gazdasági és életmód magazinjának idei második száma, aminek tartalma online is elérhető. Címlapon a 25 évig a VEMÉVSZER Kft.-t irányító igazgató, Szücs István.

A 96 oldalas kiadvány címlapján a 25 évig a VEMÉVSZER Kft.-t irányító igazgató, Szücs István, akivel nagyinterjúnkban tapasztalatairól, régmúltról, tervekről és az építőipar sajátosságairól beszélgettünk. Cikkünk szomorú aktualitása, hogy Szücs István az interjú elkészülte után egy héttel tragikus hirtelenséggel elhunyt.

A sorban már az ötödik számban egyebek mellett olvashatnak turisztikai márkaépítésről, több cikkben taglaljuk a Smart City nevű városfejlesztési projektet, emellett szokásunkhoz híven egy vonzó külföldi, és egy hazai turisztikai célpontot is bemutatunk.

A múltbanéző rovat Ranolder János kivételes életpályáját mutatja be, az Eco-kultban pedig az üvegművész, Pattantyús Gergely mesél tudományáról. Az útlevél szekcióban az idén Széchenyi-díjjal kitüntetett Pósfai Mihállyal olvashatnak interjút motivációról, és sikerről.

A júniusi lapszám külön VeszprémFest melléklettel jelentkezik, melynek segítségével borászokkal és a fellépőkkel készült mini-interjúkon keresztül mutatjuk be a rendezvény világát. Az autós rovatban a BMW eddigi legjobb csúcsmotorjával felszerelt X5-ös bemutatását tűztük ki célul, a pénz-mozgás rovat pedig a kislődi Sobri Jóska kalandparkot veszi górcső alá.

Az ingyenes lap nyomtatott változata mellett online is elérhető az ecoportmagazin.hu oldalon, ahol bővebb terjedelmű riportokat és interjúkat is talál. Kellemes olvasgatást kívánunk!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.