Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tizenkét koncert az idei Auer Fesztiválon

2016. június 18. 19:33 // Forrás: mti
Négy helyszínen tizenkét hangverseny várja a közönséget a hazai és a nemzetközi zenei élet kiemelkedő művészeinek előadásában a II. Auer Lipót Nemzetközi Hegedűfesztiválon augusztus 2. és 7. között Veszprémben.

Veszprém olyan hagyományokat tudhat magáénak, amelyek egész Európát összekötik, beleértve a sokféle kultúrát és azt a nyitottságot, amellyel a város lakói megmutatják kincseiket a világnak - mondta Navracsics Tibor, az Európai Unió kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa a szombati budapesti sajtótájékoztatón bemutatott videóüzenetében.

Kováts Péter a tavalyi fesztiválonKováts Péter a tavalyi fesztiválon

Kováts Péter fesztiváligazgató, Bartók-Pásztory díjas hegedűművész ismertette: a rendezvényen kamarazene, szonátaest, népzenei és jazz koncert egyaránt várja a látogatókat. A házigazda Mendelssohn Kamarazenekar mellett fellép Jurij és Xenia Bashmet, Glenn Dicterow, Szergej és Lusine Hacsatrjan, a Kodály Kvartett, Kelemen Barnabás és Kocsis Zoltán, Lajkó Félix és Balázs János, a Concerto Armonico, az Ökrös együttes, Liana Isakadze, a Gárdonyi Zoltán Ifjúsági Kamarazenekar, valamint a Weiner Leó Országos Kamarazene Verseny győztesei.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.