Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fenségesen indult a VeszprémFest

2016. július 14. 9:42
Szerda este kubai és spanyol dallamok varázsolták el a veszprémi publikumot. Cigala és Portuondo műsora szinte megigézte a Veszprém Aréna közönségét.

Veszprém azért nagyszerű város, mert sokféleképpen képes megtölteni közösségi tereit. Veszprémben otthon van a kultúra, ezzel minden alkalommal jó érzés szembesülni. A VeszprémFest nyitókoncertje egy ilyen alkalom volt.

Az esti vihar miatt a Veszprém Aréna látta vendégül Omara Portuando és Diego El Cigala közös koncertjét, s a helyszín jelesre vizsgázott. Az Aréna éppúgy képes méltóságteljes előadóteremként működni, mint amennyire pokoli katlanná tud válni, ha a kézilabdáé a főszerep.

Csak a legnagyobbak kapnak vastapsot a produkció előtt, ez történt szerda este is, a tűkön ülő nézősereg az első perctől fogva áhítattal figyelte, táncolta, tapsolta végig a koncert virtuózait.

Diego El Cigala spanyol énekes a flamenco világába kalauzolta a nézőket, s a 85. életévét, és pályafutása hetedik évtizedét ünneplő Omara Portuondo pedig Kuba világát honosította meg Veszprémben egy koncert erejéig.

Galéria
Veszprémfest - Omara Portuondo & Diego el Cigala
Zatkalik Dániel
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.