Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
19°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
19°C

Az EnergiAtlon-Vehir futógála versenyzői meghódítják a várost

2016. augusztus 27. 9:40
A negyedik évében járó verseny mára Veszprém első számú profikat és amatőröket egyaránt megmozgató rendezvényévé nőtte ki magát.

A Vehir.hu által útjára indított futógála örömmel csatlakozott 2016-ban az Energiatlon sorozatba. A félmaratoni távnak köszönhetően a hobbifutók mellett a komoly versenyzői tapasztalattal, eredményekkel rendelkező sportolóknak is vonzó esemény. A megálmodott virtuális triatlon verseny utolsó versenyszámaként szerepel a félmaraton táv teljesítése szeptember 18-án.

A királynék városát hamarosan újra birtokba veszik azok a régi-új résztvevők, akiknek idén egy különlegesen látványos és számos kihívást rejtő pályával készülnek a szervezők. Az útvonal során Veszprém gyönyörű és leírhatatlan panorámája tárul azon bátor versenyzők elé, akik 2016. szeptember 18-án nekivágnak a Völgyhíd és a város meghódításának.

Részletek, valamint a versenykiírás ide kattintva megtekinthető: http://www.energiatlon.hu/energiatlon-vehirhu-felmaraton

vehir.hu
további cikkek
Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Telekom Veszprém Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Dr. Csík Zoltán vezérigazgató a Vehírnek csütörtökön adott exkluzív videóinterjújában elmondta, az idény végéig biztosan az Ilics, Gulyás páros irányítja a Telekom Veszprém együttesét. Elmondta, hogy Sevinger Zsolt tizenöt év után távozott a klubot működtető gazdasági társaság cégvezetői posztjáról. Ugyancsak elhangzott, hogy a sportegyesülethez került a Veszprém Aréna vagyonkezelési joga. ma 17:55 Tíz év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság az unokaöccsét és szomszédját megkéselő férfit Tíz év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság az unokaöccsét és szomszédját megkéselő férfit A Veszprémi Törvényszék több emberen elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt tíz év fegyházbüntetésre és tíz év közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte – első fokon – azt a 61 éves veszprémi férfit, aki késsel többször megszúrta az unokaöccsét és szomszédját. ma 14:14 Sterbik Árpád elhagyhatta a kórházat, hosszú rehabilitáció vár rá Telekom Veszprém Sterbik Árpád elhagyhatta a kórházat, hosszú rehabilitáció vár rá A Telekom Veszprém csütörtökön hivatalos Facebook-oldalán számolt be Sterbik Árpád állapotáról. A bejegyzés szerint a sikeres műtéti beavatkozásnak köszönhetően a kézilabdacsapat kapusedzője elhagyhatta a kórházat, ugyanakkor hosszabb rehabilitáció és szigorú pihenés vár rá. ma 12:31 Időpontfoglalási funkcióval bővül nyáron az EgészségAblak a Időpontfoglalási funkcióval bővül nyáron az EgészségAblak a Időpontfoglalási funkcióval bővül nyáron az EgészségAblak - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön a köztévében. ma 12:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.