Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Ingatlanügyekben az Otthon Centrum a profi megoldás

2016. szeptember 15. 18:40
Személyre szabott ajánlatokkal, hitelügyintézéssel, szakmai tanácsadással és teljes körű ingatlan adásvételi szolgáltatással várja önt az Otthon Centrum Veszprémben, a Jutasi út 59-es szám alatt.

Az Otthon Centrum ingatlanközvetítő cég veszprémi irodája másfél éve áll a környékbeliek szolgálatában. A több mint tízéves múltra visszatekintő vállalkozás mára mintegy 150 irodával rendelkezik országszerte, ehhez a franchise vállalkozáshoz csatlakozott a Jutasi úti leányvállalat.

Veszprémben a Jutasi út 59-es szám alatt (a Vörös Bölény mellett)Veszprémben a Jutasi út 59-es szám alatt (a Vörös Bölény mellett)

Az élénkülő ingatlanpiac Veszprém megyei szegmensét jelenleg tíz érétkesítővel fedik le az Otthon Centrum munkatársai. A cég teljeskörű szolgáltatása a személyre szabott tanácsadáson túl kiterjed a szakmai, műszaki felmérések elvégeztetésére, hitelügyintézésre, de a Családi Otthonteremtési Kedvezményről (CSOK) is mindent megtudhatnak az érdeklődők. Sőt, devizahitel mentő programot is kínálnak az Otthon Centrumban!

A cég a jogi kérdésekben is igyekszik megkönnyíteni az ingatlanvásárlók és eladók életét, a szakterület rutinos jogászai segítik a gördülékeny ügyintézést. A műszaki teendőket is elintézhetik egy füst alatt: az energetikai tanúsítvány kiállításától kezdve a felújítási munkálatokig minden kérdésben rendelkezésre állnak az Otthon Centrum munkatársai.

Október elején Ajkán újabb irodával bővül a hálózat, melynek csapatába most Ön is bekerülhet: Ajka, Várpalota, Veszprém és Zirc térségéből is várják a munkavállalókat az Otthon Centrumnál. Részletek a fotón.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.