Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Megjelent az Ecoport magazin hatodik száma

2016. szeptember 16. 16:16
Megjelent kiadónk gazdasági és életmód magazinjának idei harmadik száma, aminek tartalma online is elérhető. A címlapon a veszprémi kézilabdaklub vezérigazgatója és társelnöke, Kálomista Gábor.

A közel 80 oldalas kiadás címlapján, a veszprémi kézilabdaklub vezérigazgatója és társelnöke, Kálomista Gábor szerepel. Nagyinterjúnkban a szurkolókról, nemzetközi kapcsolatokról, és a csapat anyagi hátteréről is beszélgettünk. A szeptemberi Ecoport magazinban olvashatnak még egy sikeres kulturális vállalkozásról, és a ZeroGravity Manufacturer függőszékeiről is.

A magazinban többek között interjúztunk a SVÉT elnökével, Ruprecht Lászlóval, a gasztronómiai rovatban a Pörc Delikáttal, és a Lídia Borházzal foglalkoztunk. Az Eco-Kult rovatban a Kossuth-díjas festőművész, Udvardi Erzsébet unokahúga, Udvardi Anna szólal meg.

Megnéztük, hogy mit lehet tenni a sikeres menedzsmentért, de megvizsgáltuk a veszprémi kosárlabda jelenlegi helyzetét is. A poggyász rovatban Tatáról és az Antarktiszról olvashatnak, az autós rovatban pedig kipróbáltuk a világelsőnek kikiáltott Toyota Corollát.

A lap nyomtatott változata mellett online is elérhető az ecoportmagazin.hu oldalon, ahol bővebb terjedelmű riportokat és interjúkat is talál.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.