Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Lehetnek szexik az elálló fülek, a selypítés vagy a striák? Még szép!

2016. október 20. 20:25 // Forrás: Szeretlek Magyarország
A Daily Mail Reddit-felhasználók kommentjeit gyűjtötte csokorba arról, hogy mit találnak a leginkább vonzónak másokban. A hosszú lábaknál és őzike szemeknél azért jóval elrugaszkodottabb válaszok is akadnak!

A Professor Gig nevű felhasználó olyan nőkhöz vonzódik, akik emlékeztető üzenetket írnak a kézfejükre. „Nem tudnám megindokolni, még akkor sem, ha az életem függne tőle.”- írta hozzászólásában.

"A barátom jobb füle egy lehelletnyit lekonyul, szerintem ez a lehető legcukibb dolog az egész világon." - írta hooloovooblues.

Hölgyek, fel a fejjel! Nem is számban akadtak olyanok, akik a terhességi csíkokat vagy striákat tartják vonzónak, különösen a mellen vagy a combokon. Egyesek szerint ezek a vonalak mégjobban hangsúlyozzák az amúgy is szexuális töltettel bíró testrészeket.

Akadnak pasik, akik olyan lányok után epednek, akik szinte ki sem látszanak a vastag smink alól. Egyikük így magyarázta vonzalmát: "Az, hogy én vagyok az egyetlen ember, aki a lány csupasz arcát láthatja, szuper egy intim dolog!"

Boom_Angry válasza szívmelengetően szép. Imádja, ha barátnője, lelkesen csinál vagy beszél valamiről. "Nehéz leírni pontosan, de látni őt, ahogy igazán átszellemül, nagyon vonzó."

Valaki odavan az ásító lányokért, álmai netovábbja pedig az, ha egyszerre ásítanak és nyújtózkodnak is! RoyalN5 beindul attól, ha egy nő a nevén szólítja. Rengeteg lány találja vonzónak a szeplős vállú srácokat.

Érdekes, hogy azok, akik rágják a körmeiket gyakran a szép és ápolt kezet keresik a másikban. Van, akit a fehét bokazoknik izgatnak fel és van, akit a selypítés.

A tanulság: Más talán pont azt találja vonzónak, amit te szégyellsz magadon, Annyi minden lehet gyönyörű a testen, 1600 kommentelő nem tévedhet!

Szabó Virág

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.