Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sokakat érdekeltek a Bakony ízei

2016. november 6. 22:23
Véget ért a harmadik Bakony Expo, amit november 4. és 6. között rendeztek meg a Veszprém Arénában.

A gasztrokiállítás és -vásár tapasztalatairól Sigmond Esztert, a Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetőjét kérdeztük. Részletesebben akkor tudunk beszélni az idei rendezvényről, ha már kiértékelték a számokat és visszajelzéseket, az első benyomások azonban pozitívak – mondta az ügyvezető. Az már látszik, hogy a látogatók száma meghaladta a tízezret.

A Bakony Expo összeszokott csapata ezúttal is helytállt, mindenki tudta a dolgát – dicsérte munkatársait Sigmond Eszter. Hozzátette: a közönség első visszajelzései is alapvetően pozitívak voltak, sokan kedvelték az idei újításukat, a gasztroudvart.

Kérdésünkre elmondta azt is, hogy vannak már ötletek azzal kapcsolatban, merre fejlődhetne tovább a program a jövőben. Az egyik legnagyobb megoldandó probléma most az, hogy a rendezvény kinőtte az Arénát, hosszú a várólista, sok kiállító egyszerűen a helyhiány miatt nem tudott bekerülni az idei merítésbe.

Összességében elégedetten, jó élményekkel zárták a hétvégét – tette hozzá a TDM vezetője.

vehir
vehir
vehir
vehir.hu
további cikkek
pekedli bor
pekedli bor
pekedli bor
Pekedli és Korty: kávékülönlegességek, koktélok, és minden, ami közösség Veszprém belvárosában található két hely, amelyek látszólag különböző világot képviselnek, mégis ugyanazt a bensőséges, közösségi élményt nyújtják. A Pekedli Bár és a Korty kávézó a város hangulatát visszhangozva várják vendégeiket, legyen szó pörgős estékről vagy nyugodt délutánokról. 2025. június 6. 13:53
LzDsUHrw
LzDsUHrw
LzDsUHrw
Veszprémben a Füge fagyiudvarban született meg az idei Balaton fagyija A veszprémi Füge Fagyiudvar és Kávézó Mekkóstollak nevű, rozmaringos, sült- és sósmandulával, kecskesajtból készült kreációja nyerte az idei, 12. Balaton Fagyija 2025 versenyt - a Balaton közepén, egy kompon péntek délután kihirdetett eredmény szerint. 2025. május 10. 9:50
_Z2A2849
_Z2A2849
_Z2A2849
Nápoly csak 15 percre Herendet világszerte a porcelánjairól ismerik, de van itt valami, ami legalább annyira precíz kézművességet igényel: a pizza. Nem akármilyen, hanem az autentikus, fatüzelésű kemencében sült nápolyi változat, amely már az első falattal Dél-Olaszországba repít. A MÁS tészta nem egy szimpla pizzéria, hanem egy elhivatott, fiatal csapat gasztronómiai küldetése, amely egy letűnt kocsma helyén talált otthonra. 2025. május 3. 20:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.