Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Vízálló hangszórók telefonokhoz - Skullcandy

2016. november 21. 16:14
A Barricade termékcsalád három taggal érkezik a piacra, olyan ár - érték aránnyal, mellyel könnyedén best-seller lehet belőle: Barricade Mini , Barricade és a Barricade XL.

Eddigi hangszóróink 10.000.- Ft alatt elég gyengék voltak, épp arra jók, hogy egy baráti beszélgetés közben valami zajt csináljunk – erre kiválóak, azonban többre nem. Drágább hangszórónk, a Mojo is csak olyan hangzást és teljesítményt tudott felmutatni, ami a kategória átlagos szintjére helyezte. A Skullcandy új generációja azt a hangzásvilágot hozza, amit eddig nagytestvérei tudtak csak, amiket 35-50.000.- Ft-os áron már csak nagyon kevesen tudtak vállalni. A veszprémi Stégbe egyelőre a kér kisebb testvér érkezett.

A designnak és a strapabíróságnak köszönhetően a Barricade család tagjai bárhol használhatóak, legyen szó kirándulásról, túrázásról vagy könnyed otthoni zenehallgatásról, mert mindenhol a legjobb hangminőséget nyújtják – és nem mellesleg nagyon jól néznek ki.

Barricade MINI - - 14.990 HUF (ajánlott fogy. ár)

Veled tarthat egy csúszásnál és egy hegymászásnál és egy könnyebb záport is átvészel. Úszni azért ne menj vele. 6 órás üzemidejével egy átlagos napon kiszolgál és strapabíró akasztójával mindig találsz neki helyet. 14.990 forintért szinte ingyen van.

Három színben jelent meg a kisebbik verzió, melyeket a veszprémi Stégben meg tudsz nézni. Egy teszt darabot is kaptunk szürkében, melyet kipróbálhatsz. Bluetooth kapcsolaton keresztül pillanatok alatt csatlakoztatható. Tökéletes karácsonyi ajándék!

Barricade - 25.990 HUF (ajánlott fogy. ár)

25.990.- es kategóriában indul a középső Barricade. Itt már nagyot ugrunk. Először is… úszik a vízen!

Másodszor 8 órás üzemidejével egy teljes munkanapot letölt Veled. Vízállósága magasabb, mint kistestvérének és ha telefonod lemerülne a semmi közepén és nagyon kell a GPS funkció miatt, akkor feltöltheted telefonodat vele. Powerbank funkció pedig kevés hangszóróban van.

Még nincs vége! Ütésálló, ha leejted sem lesz vele gond. Több is csatlakoztatható, így csak idő kérdése, mikor fogtok házibulit csinálni a háttérzenéből. Rozsdamentes acél előlapja mindig villog és beépített mikrofonnal látták el.

Alighanem a hangosbemondó (ordibátor) is ki van ezzel pipálva a kisebb versenyeken!

Ugorj be hozzánk és teszteld a hangszórót! Mondd el véleményedet!

További információkért és adatokért kattint IDE !

Képek és szöveg: Jassek Balázs

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.