Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

Megjelent az Ecoport magazin hetedik száma

2016. november 29. 18:33
Szerdán jelent meg a Vehir.hu kiadójának ingyenes gazdasági és életmód magazinjának idei negyedik száma, aminek kibővített tartalma online is olvasható. Címlapon a Méz Rádiót is birtokló Radu Morar.

A közel 80 oldalas kiadvány címlapján a Tematic Media Group tulajdonos-igazgatója, Radu Morar, akivel stúdiójában, a Méz Rádióban beszélgettünk rendkívül izgalmas életútjáról kihívásokról, sikerekről, felelősségtudatról és a horgászat örömeiről.

A sorban már a hetedik számban egyebek mellett olvashatnak még a családbarát munkahelyek elterjedését szorgalmazó Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomról, a Petendi Pálinkaházról, de a Veszprémbe tervezett új jégcsarnok részleteiről is. Szokásunkhoz híven egy vonzó külföldi, és egy hazai turisztikai célpontot is bemutatunk.

A múltbanéző rovat a németbányai születésű Nagy Sándor életpályáját mutatja be, az Eco-kultban pedig maga Vass László mesél a veszprémi várban található gyűjteményéről. A magazin bemutat néhány idén nyílt hiánypótló veszprémi vállalkozást is. Az autós rovatban a néhány napja bemutatott Toyotát, a kategóriateremtő C-HR-t vesszük górcső alá, a divat szekció pedig a budapesti Divat Placc by night-ról ír.

Az ingyenes lap nyomtatott változata mellett online is elérhető az ecoportmagazin.hu oldalon, ahol bővebb terjedelmű riportokat és interjúkat is talál. Kellemes olvasgatást kívánunk!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.