Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Csaljon mosolyt a Hóvirág Bölcsőde kicsijeinek arcára!

2016. december 5. 15:53
A mosoly eléréséhez nem kell mást tennie, csak kifejeznie tetszését őszi kreatív montázsukkal kapcsolatban, mellyel izgalmas könyvekhez vagy játékokhoz juthatnak a Gyerek Zsibi pályázatán.

A pályázat keretében a bölcsődés és óvodás lurkóknak kedvenc őszi foglalkozásukat kellett megeleveníteniük egy szabadon választott művészeti technika segítségével. A kicsik így nemcsak egyszeri élményként könyvelhették el az őszi mókát, de annak lerajzolásával, festésével vagy éppen egy montázs elkészítésével újra át is élhették azt, miközben tanulva játszottak és a kreativitásukat is fejleszthették.

A pályázaton – Veszprémből egyedüli intézményként – a Hóvirág Bölcsőde gyermekei is indultak, akik az ősszel összegyűjtött színpompás levelekből egy képet alkottak, a foglalkozásról készült fotóhoz pedig egy kis versikét is mellékeltek a pedagógusok segítségével.

A november 30-ig beküldött anyagokat a Gyerek Zsibi webáruház gyűjtötte össze Facebook oldalán – ide várják a szavazatokat a legjobban sikerült pályaművekre. Az első három helyezett mindegyike egy évig kedvezménnyel vásárolhat a webáruház minőségi új és használt játékai, könyvei, dekortárgyai közül, míg a nyertes intézmény egy 25 ezer forint értékű könyvutalványban részesül, a 2. helyezett pedig egy 10 ezer forint értékű használt játékutalványt kap. Apró ajándékok – de a gyerekek napját minden bizonnyal bearanyozzák, ráadásul a vele járó mosoly és öröm olyasmi, ami igazán gazdag gyerekkort eredményezhet az apróságoknak.

Ha szeretni egy kis boldogságot csempészni a veszprémi lurkók mindennapjaiba és teljesíteni álmukat, a Gyerek Zsibi webáruház Facebook oldalán vagy az alábbi linken leadott szavazattal, a fotó lájkolásával könnyen megteheti. Fontos, hogy csak az oldalon leadott szavazatok számítanak, és egy ember csak egyszer szavazhat. A pályaműveket december 15-ig lehet értékelni, az eredményeket december 16-án hirdetik ki.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.