Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Ma száraz, holnap csapadékos idő

2017. január 12. 8:50 // Forrás: vmeteo.hu

Csütörtökön felhős és naposabb időszakok váltakoznak, csapadék nélkül. A fokozatosan megélénkülő délnyugati széllel egyre enyhébb levegő érkezik fölénk. A csúcshőmérséklet ismét fagypont fölött várható, 1°C közelében tetőzik.

Pénteken már hidegfront határozza meg időjárásunkat. Többnyire borult lesz az ég és jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás. Ez eleinte havas eső formájában hullhat, a reggeli órákban rövid ideik ónos eső, fagyott eső is lehet, a déli óráktól havazás a legvalószínűbb. A Bakonyban a havazás lesz túlsúlyban, ott összességében jelentős mennyiségű hóvastagság is kialakulhat, de Veszprémben is elérheti az 5 cm-t a halmazállapot váltás idejének függvényében. A hőmérséklet reggel -1°C körül várható, napközben 1°C ígérkezik, így a lehulló esestleg hó gyengén olvad időnként. Élénk északnyugati szél fúj, ami kellő vastagságú hótakaró esetén hófúvást okozhat.

Szombat sok felhőt, vasárnap már több napsütést hoz, említésre méltó csapadék nélkül. A fagypont alatti minimumokat 0°C körüli maximumok követik. A folytatában csö kken a hőmérséklet, napközben is fagyni fog.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.