Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Negyedszer is OviOlimpia

2017. január 27. 10:46
A sportról, a vidám versengésről és a lelkes szurkolásról szólt a veszprémi ovisok pénteke.

Pénteken szervezte meg a Veszprémi Báthory István Általános Iskola és Köznevelés Típusú Sportiskola a nagysikerű IV. EURO FAMILY OviOlimpát a Március 15. úti sportcsarnokban. A vetélkedőn kilenc óvoda csemetéi vettek részt.

Az ötletgazda intézmény kiemelten kezeli a sport és az egészséges életmód kérdését, a szervezők szerint nem lehet elég korán kezdeni a sport szeretetére nevelést. A változatos versenyszámok nem a véresen komoly versengésről szóltak, sokkal inkább a sportszerűségről, illetve a játékosságról. A lényeg az volt, hogy mindenki jól érezze magát.

A rendezvényt Némedi Lajos alpolgármester nyitotta meg, aki a szervezőkkel egyetértésben a rendszeres testmozgás és az tudatos életmód jótékony hatásait emelte ki.

A közös zenés bemelegítés után a lurkók alig várták, hogy rajthoz állhassanak. A rendezvényt persze nem csak a kicsik élvezték: a felkészítők és pedagógusok talán jobban izgultak, mint maguk a versenyzők.

A lányok között Szőke Csenge bizonyult a legügyesebb versenyzőnek, míg a fiúknál Finta Bulcsú gyűjtötte be a legtöbb helyezést. A legsportosabb óvoda címét az Egry Úti Óvoda vívta ki. A támogatóknak köszönhetően senki nem távozott üres kézzel.

Szabó Virág

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.