Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Törtek a buszok csütörtökön a Dunántúlon

2017. február 2. 15:04 // Forrás: mti
Győr és Székesfehérvár térségében is történt buszbaleset csütörtökön. Sokan megsérültek.

Egy ember életveszélyesen, három súlyosan, nyolc pedig könnyebben megsérült a csütörtök reggeli rábapatonai balesetben, amelyben egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal karambolozott egy terepjáró - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtök délben.

Rábapatona (mti)Rábapatona (mti)

Füves Tamás elmondta, hogy a terepjáró az eddigi információk szerint nem a látási és útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett, amikor összeütközött a szemből szabályosan érkező busszal. A terepjáró vezetője súlyos, életveszélyes, két utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A buszon húszan utaztak, közülük egy ember súlyosan, nyolc könnyebben sérült meg.

Tizenheten sérültek meg az elsődleges információk szerint egy autóbuszban, amely árokba borult csütörtökön Kisláng térségében, a 6301-es út 14-es kilométerszelvényében - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisláng (mti)Kisláng (mti)

Farkas-Bozsik Gábor elmondta, hogy a munkásokat szállító buszban 35-40 ember utazott. A mentőkre hivatkozva közölte: egy ember súlyosan, tizenhat könnyebben sérült meg. A sérülteket a székesfehérvári és a siófoki kórházba viszik. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta, hogy a helyszíni szemle és a műszaki mentés idején az utat lezárták. A rendőrök a 7-es és a 64-es főút felé terelik a forgalmat.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.