Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mint a mesében

2017. február 7. 14:23
Az esküvői ruha kiválasztása egy lány számára sosem a jegygyűrű felhúzása után kezdődik. Kislányként többünk szeme előtt már ott lebeg álomképként a tökéletes darab, az igazi megtalálásához azonban mindig jól jön a profi segítség. Útmutatásért forduljunk a La Tulipe Blanche Szalon munkatársaihoz!

Az esküvői és alkalmi ruhákat kínáló üzletbe nemrégiben 8 tervezőtől összesen 51 új ruha érkezett a 2017-es kollekció legújabb modelljei közül. A luxus és középkategóriás menyasszonyi ruhák között megtalálhatók a világhírű Enzoani, Modeca és Love Bridal szalon darabjai is, melyekből ízelítőt is adunk.

A Love Bridal ruhájaA Love Bridal ruhája

A menyasszonyok kedvenceként számon tartott, a legmagasabb minőséget képviselő márkák ruhakölteményei már küllemre is elbűvölik a hölgyeket: a tervezők elsősorban francia csipkével dolgoznak és a legtöbb ruhát uszállyal látják el. Emellett a legapróbb részletekre is nagy hangsúlyt fektetnek: mindegyik ruhába belevarrják a tökéletes formát adó fehérneműt és az alsószoknyát, ami a hagyományos merevítős megoldással szemben sokkal nagyobb szabadságot nyújt a hölgyeknek.

Érdemes egyébként tudni, hogy a hófehér ruha ma már nem divatos, és több szalon nem is gyártja. Ehelyett inkább az ekrü és elefántcsont, valamint a púderszínű és a színes csipkével díszítettet darabok dominálnak.

Megelevenedett angol romantika

A menyasszonyi ruhák piacán még kiskorúnak számít az angol Love Bridal cég, rendkívül egyedi elképzeléseivel azonban máris kiragyog a társak közül. Orcsik Viktória, a La Tulipe Blanche Szalon tulajdonosának saját bevallása szerint is messze nagy kedvence a kollekció masnival díszített darabja.

Nem meglepő: a negédes, csipkés, szinte túldíszített csodába könnyű beleszerelmesedni. A szűk fazon ráadásul ma különösen kedvelt a lányok körében, de a ruha legfőbb ékességét a hátkiképzés adja. A hátat szinte teljesen szabadon hagyó ruha felsőrészének hátulját válltól derékig gyönyörű vonalakban csipke szegélyezi, uszályként pedig egy roppant egyszerű, az összképet mégis megkoronázó, hosszan leomló masni szolgál.

Tökéletes választás annak, aki kastélyban vagy vidéki kúriában szeretné tartani a menyegzőt, hiszen nemcsak a környezet lesz pompázatos, de ebben a ruhában a menyasszony is.

Bertalan Melinda
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.