Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C

Szabálytalan szépség

2017. február 7. 14:25
Aki kedveli a nem éppen szokványos megoldásokat és szeretne egy aprócska csavart vinni a nagy napon viselt ruhájába, annak ideális választás lehet a La Tulipe Blanche Szalon kínálatában található Enzoani Jessie ruha.

Ha sorrendet kellene felállítani a menyasszonyi ruhák piacán ténykedő szalonok között, az Enzoani valószínűleg jó eséllyel szállna versenybe az első helyért. A brit cég nemcsak a világ egyik legdrágább és legkülönlegesebb menyasszonyi ruha kollekciójával büszkélkedhet, de a szakma elismerését is számos alkalommal kivívta.

Filozófiájuk lényege a kézműves örökség, az innovatív stílus és a kiváló minőség szavakkal foglalható össze, ami jól leírja a márka Enzoani Jessie nevű darabját is.

Egyszerre könnyed és légies, laza, mégis ékes. A ruha felső részét a tervezők pánt nélkül, szív alakú dekoltázzsal álmodták meg, amelyet csipkeborítással varázsoltak káprázatosabbá. A 2017-es modellekre jellemzően a szoknyát többrétegű tüllből varrták meg, amelyen asszimetrikusan fodrok futnak, plusz csavarként pedig itt-ott csipkemintával díszítették az egészet. A különleges részletek kedvelőinek bizonyosan megragadja a figyelmét.

Bertalan Melinda
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.