Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hamar elfogynak a Metallica jegyek

2017. március 24. 10:20
Ma 10 órától lehet jegyet vásárolni a 2018-as budapesti koncertre.

Jövő áprilisban koncertezik a Papp László Budapest Sportarénában a Metallica. A TicketPrónál ma délelótt 10 órától lehet jegyet vásárolni, amiket 18 és 31 ezer forint közt árulnak.

Sok rajongóhoz hasonlóan tűkön ülve vártam, hogy eljöjjön a várva várt 10 óra, mert mégiscsak a Metallicáról van szó. Nagyon szemfülesnek, és gyorsnak kellett lennie annak, aki tényleg ott akart lenni James Hetfieldék 2018-as fellépésén.

Ahogy várható volt pénteken 10-kor mindenki egyből lerohanta a TicketPrót, aminek a szervere nem bírta a hirtelen jött emberzuhatagot, a túlterheltség miatt hol lefagyott, hol pedig kidobott az oldal. 10:08-ra- mire helyreállt minden,- már csak várólistás jegyet lehetett venni.

Bejelentkeztem érte, csak reménykedni tudok, hogy rengetegen meggondolják magukat, és mégse akarnak Metallica koncerten fejet rázni.

UPDATE(11:02): Az oldalt rengetegszer frissítve sikerült jegyhez jutnom. Aki elégszer próbálkozik, még van esélye bejutni a The Hardwired Experience turné budapesti állomására.

Aki egy kicsit is VIP-nek akarja érezni magát, ne aggódjon, a rendszer szerint abból még számos jegy kiosztásra vár. Ezek ára 56 ezer és 742(!) ezer forint között mozog.

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.