Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megérkezett a Samsung Galaxy S8 és S8+ - sok pletyka valóra vált

2017. március 29. 20:38 // Forrás: Hirado.hu
A két készülék gyakorlatilag keretmentes Infinity Display-jel, összekapcsolt szolgáltatás-ökoszisztémával és intelligens kezelőfelülettel mutatkozott be.

Nem kicsik: az 5,8 colos a Galaxy S8 és a 6.2 colos S8+ – utóbbi tehát közel táblagép méretű lett. A két modellben egyaránt az Infinity Display keret nélküli dizájnja köszön vissza.

Kompakt kialakításuk kényelmessé teszi az egykezes használatot, az előlapon és hátlapon Gorilla Glass 5 gondoskodik a tartósságról.

Ismét jó kamera van kilátásban

Mindkét Galaxy, az S8 és S8+ egyaránt továbbfejlesztett 8 megapixeles, F1,7 intelligens autofókusz előlapi kamerával és 12 megapixeles F1,7 Dual Pixel hátlapi kamerával rendelkezik. Képfeldolgozási rendszerük rossz fényviszonyok és nagy zoomigény mellett is tökéletesen éles fotókat ígér.

Megkapták a készülékek az iparág első 10 nm-es processzorát. A Gigabit LTE és a Gigabit Wi-Fi csatlakozás lehetősége akár 1 Gb/s átviteli sebességig adott, így a felhasználók rendkívül gyorsan tudnak fájlokat letölteni, függetlenül azok méretétől.

Védelmük a katonai szintű biztonságot nyújtó Samsung Knox biztonsági platformra épül. A Galaxy S8 és S8+ számos biometrikus azonosítási lehetőséget kínál a felhasználóinak: ujjlenyomat-olvasó, íriszszkenner és arcfelismerés egyaránt választható a felhasználói hitelesítéshez.

Rendelkeznek a készülékek IP68 szabvány szerint víz- és porállósággal, akár 256 GB-os MicroSD-vel bővíthetők, always-on kijelzővel, gyors és vezeték nélküli töltéssel.

Itt a Bixby – így hívják az aszisztenst

Ő az intelligens interfész. A Bixby gomb megnyomásával hangvezérléssel, érintéssel vagy éppen szöveges utasításokkal is lehet navigálni a szolgáltatások és alkalmazások között.

Indításkor a Bixby hangvezérlő modulja összekapcsolható számos beépített alkalmazással (például Kamera, Névjegyek, Galéria, Üzenetek és Beállítások), s a hangvezérelhető alkalmazások köre a közeljövőben folyamatosan bővülni fog. Környezetérzékeny képességeivel személyre szabott módon segít, folyamatosan tanulva felhasználója érdeklődéséből, helyzetéből és helyéből.

A Galaxy S8 és S8+ április 28-ától lesz kapható Európában. A felhasználók éjfekete, levendula és jeges szürke változatok között válogathatnak.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.