Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megjelent az Ecoport magazin nyolcadik száma

2017. március 29. 21:22
Szerdán jelent meg portálunk kiadójának ingyenes gazdasági és életmód magazinjának idei első száma, amely egy Balatonfüred mellékletet is tartalmaz. Címlapon Simon Zsolt, aki a média világából igazolt a Fricskához.

A 88 oldalas kiadványt a szerkesztők egy kicsit újragondolták, és új elemekkel gazdagították, miközben a megszokott rovatok sem tűntek el.

A tavaszi és egyben a sorban nyolcadik szám címlapján a TV2 korábbi vezérigazgatója, Simon Zsolt látható, akivel a média és reklám világáról, rendszerszemléletéről beszélgettünk, valamint arról, miként szeretett bele a veszprémi Fricskába, majd lett annak társtulajdonosa, s milyen újítások valósulnak meg a vendéglátóhelyen.

A magazinban olvashatnak még egyebek mellett az egyre inkább teret hódító okos irodák előnyeiről és az eplényi Campanari cipőboltról, interjú készült Debreczeni Csabával, a B3 TAKARÉK veszprémi régióvezetőjével, a Múltbanéző rovatban pedig Csikász Imre életútjáról és örökségéről lesz szó.

Szokásunkhoz híven ismét ráléptünk a gázpedálra: autós rovatunkban a Lexus RX 450h-t mutatjuk be minden szögből. S ha már száguldásról van szó, Czvetkó Nikolett révén a Forma-1 világba is betekintést engedünk, aki több szezonon keresztül dolgozott a Red Bull Racing és a Toro Rosso csapatában cateringesként.

Ami a hasunkat illeti, megújult Gasztro rovatunkban a veszprémi Gusto Delicate ínyencbolt hozzáértő gárdája ajánl fogásokat az évszakhoz illően – ezúttal a Húsvét apropóján. Emellett a szezonhoz közeledve a Lídia Borház ajánlja balatoni borát, alternatívaként pedig a Dobosi Pincészet 2014-es Bio Kéknyelűjét is megkóstolhatjuk, de akár a Kővirág étteremben is falatozhatunk, vagy a #Fresh2Be-ben kortyolhatunk egy egészséges italt.

A magazin legnagyobb újdonsága mindezen felül az ún. VárosPortré melléklet, melyben mostantól kezdve a régió egy-egy kiemelkedő városát mutatjuk be. Elsőként Balatonfüred portréját rajzoltuk meg: a 12 oldalas mellékletben szó esik az elmúlt évek dinamikus fejlődéséről, a közelgő Kékszalag vitorlás versenyről és a FINA bajnokságról is, de a balatoni város kulturális és gasztronómiai életébe is elkalauzoljuk az olvasót.

Az ingyenes lap nyomtatott változata mellett online is elérhető az ecoportmagazin.hu oldalon, ahol bővebb terjedelmű riportokat és interjúkat is talál. Kellemes olvasgatást kívánunk!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.