Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A tökéletesség megtestesülése

2017. március 30. 20:25
Megtalálni az ideális esküvői ruhát néha éppen olyan, mint megtalálni a párunkat: nem biztos, hogy az első lesz a befutó. Ha viszont nem akarunk sokáig keresgélni, érdemes olyan márka darabjai közül válogatni, amely magában hordozza a tökéletességet. A Modeca ruhái ilyenek.

Meglátni és megszeretni. Nem minden esetben működik ez a kombináció, a Modeca márka ruháit elnézve viszont igencsak hasonló érzés foghat el minket. A francia csipke és a finom kelmék ötvözete azonnal elbűvöl minket, ha pedig kedveljük a hagyományosabb szabásformákat, biztos befutóra találunk bennük.

A La Tulipe Blanche Esküvői és Alkalmi Ruha Szalon Modeca Twinkle darabja maga a megtestesült báj. Egyszerre tradicionális, mégis frissnek ható, hivalkodásmentes, ámde lenyűgöző.

A tüllből, finom francia csipkéből és csodás árnyalatokból összeálló ruha a szoknya szabásvonalában a hagyományokat követi: igazi nagyszoknyás darab, kifejezetten azokat a menyasszonyokat célozza meg, akik kedvelik a királylányos megoldásokat.

A ruha felsőrészét egészen a vállig csipkével borították a tervezők, ami hátul is továbbfut, itt azonban egy kis csavart vittek a dologba: a ruha a hátat nagyrészt szabadon hagyja. A játék ráadásul még nem ér véget. A ruhakölteményt púder színben álmodták meg, ami egy kis rafináltságot visz az összhatásba. Ne ijedjünk meg a pasztell tónusoktól, hiszen nagyon szépen kiemelik a menyasszonyok bőrszínét és arcát, viselőjüket pedig vidámmá, boldoggá, felszabadulttá teszik.

Bertalan Melinda
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.