Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Új igazgatósági tag a Méz Rádióban

2017. április 4. 16:28
Új taggal bővült a veszprémi Méz Rádió. Április 1-től stratégiai igazgató szerepkörben Hajas Bálint, a megyeszékhely önkormányzatának korábbi sajtószóvivője erősíti a Méz Rádió csapatát. A rádió célja a jövőben is az, hogy megerősítse a kereskedelmi rádiók között piacvezető szerepét Veszprémben és a megyeszékhely vonzáskörzetében, továbbá változatos zenei kínálatával és tematikus műsoraival a legszélesebb körben kiszolgálja a hallgatók igényeit.

A Méz Rádió 2016 elején csatlakozott a Tematic Media Group cégcsoporthoz. A cégcsaládba való belépésnek köszönhetően a Méz Rádió életében dinamikus fejlesztés vette kezdetét. A rádió biztos anyagi hátterének köszönhetően a legmodernebb technológiai háttérrel felvértezve, megújult zenei kínálattal sugároz a 103,1 frekvencián Veszprémben és annak vonzáskörzetében. A Méz Rádió Veszprém elsőszámú kereskedelmi rádiója. Szintén a Tematic Media Group-hoz tartozó Sláger FM-mel együttműködve komoly lehetőség adódott arra, hogy a Méz Rádió műsorkínálatát még inkább a hallgatók igényeire szabja, igazodva a változó médiapiaci trendekhez.

Az új stratégiai igazgató céljai közt szerepel a Méz Rádió nyugodt és professzionális működésének megszilárdítása, valamint új, kifejezetten a veszprémi és környékbeli hallgatók igényeire szabott műsorkínálatának kialakítása. „A Méz Rádió több mint fél évtizedes működése alatt a veszprémiek kedvelt és első számú rádiója lett. A jövőben is szeretnénk megbecsülni és megtartani a mostani népes hallgatótáborunkat, új zenei kínálatunkkal és műsorainkkal pedig megszerettetni olyanokkal is a rádiózást, akiktől ez idáig távolabb állt ez a médiafogyasztási szokás.” – mondta el Hajas Bálint.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.