Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

24 órás sebességmérés jövő héten!

2017. április 12. 10:58 // Forrás: VMRFK
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2017-ben is részt vesz az egész Európát érintő sebességellenőrzéssel kapcsolatos kampányban.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezésére a rendőrség 24 órás összeurópai sebességellenőrzést – úgynevezett Speedmarathont – végez ugyanabban az időben Európa több tagállamában, melynek célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása.

Fotó: police.huFotó: police.hu

Az ellenőrzés ideje alatt, 2017. április 19-én 6 órától 2017. április 20-án 6 óráig, ténylegesen 24 óra időtartamban, a rendelkezésre álló valamennyi Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont használatban lesz. Az adott nap során a változtatható helyű műszerek részére több ellenőrzési helyet is kijelölnek.

A lakosság jelzései alapján, a javasolt helyszínek adottságainak ismeretében a megyei rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti munkatársai 2017. április 18-ig jelölik ki az ellenőrzések pontos helyszíneit és időpontjait, amelyekről tájékoztatják a nyilvánosságot. Az ellenőrzést követően információt adnak a lakosság részére az ellenőrzés tapasztalatairól, valamint azok közlekedésbiztonságra gyakorolt hatásáról.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.