Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Elindult a helyitermek.tapolca.hu honlap

2017. április 13. 14:01
Elindult a helyitermek.tapolca.hu oldal, melyen a Tapolca környéki helyi termelők és éttermek, szálláshelyek találnak hasznos információkat, illetve találhatnak egymásra.

A honlap a Tapolca Város Önkormányzata által vezetett partnerség az EGT Norvég Finanszírozási Mechanizmus keretében támogatott „Egészséges Tapolca, Egészséges Gazdaság” című pályázati program megvalósításának része és egyik eredménye. A program célja annak feltárása, hogyan lehetne a tapolcai és térségi helyi termékek értékesítési lehetőségeit bővíteni, piacra jutását elősegíteni, a helyi termékek felhasználásának arányát növelni a fogyasztásban. A program keretében olyan mintaprojektek valósulnak meg a helyi érintett szereplők (termelők, éttermek, szállodák, közétkeztetők, oktatási intézmények stb.) bevonásával, amelyek célja elősegíteni a Tapolcai-medence egészség-alapú gazdaságfejlesztését.

Az újonnan elindult honlapon bemutatjuk a környék termelőit, szálláshelyeit, éttermeit, hasznos információkat nyújtunk letölthető dokumentumok formájában, ill. fórum keretében szakmai kérdéseket vitathatnak meg az Agrárvállalkozói Csoporthoz csatlakozók. Emellett helyet kapnak a helyi termékek témáját érintő aktualitások és rendezvények is, valamint a helyitermék-márkáról szóló tájékoztató.

Bízunk benne, hogy a honlap segít majd abban, hogy a helyi termékek rövid időn belül minél több környékbeli étterem és szálláshely étlapján felbukkanjanak!

http://helyitermek.tapolca.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.