Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Zord napok jönnek

2017. április 17. 9:40 // Forrás: VMeteo.hu

Hétfőn átmenetileg a talaj közelében nyugalomba jut a beáramlott hideg légtömeg első hulláma. A magasban azonban folytatódik az erőteljes lehűlés. Ez a légköri helyzet elég alapot teremthet a légkör labilizálásához, mely jeleként kora délutántól egyre magasabbra törő gomolyfelhők jelennek meg, melyekből zápor, de zivatar és jégdara-zápor is kialakulhat. A változó irányú légmozgás napközben gyenge marad, záporok, zivatarok környezetében átmeneti szélerősödést tapasztalhatunk. Délután 13°C, este 9°C várható - írja a VMeteo.hu.

Kedden folyatódik a hideg levegő beáramlása, megélénkül az északnyugati szél. Sok lesz felettünk a felhő, de jelentős csapadék napközben még nem valószínű. Kedden reggel és este 6°C, délután 10°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Keddtől tartós északnyugati áramlással hideg levegő árasztja el térségünket. Gyakran lesz élénk, vagy erős az északnyugati szél, szerdán és csütörtökön számottevő mennyiségű csapadék is várható. Ebben az időszakban a délutáni hőmérséklet 5°C körül alakul.

Lassú, de csak átmeneti javulásra a hétvégén számíthatunk, péntekre virradóan sajnos fagy is kilalkulhat.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.