Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Színekben tobzódni

2017. május 11. 12:00
Az általános nézet szerint esküvőre még mindig fehér, vagy a jelenlegi divat szerint ekrü ruha dukál, ha azonban színesebb egyéniségnek tartjuk magunkat, nyugodtan megmutathatjuk ezt a ruhánkon keresztül is.

Már csak azért is, mert a trendek szerint egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a klasszikus hófehértől eltérő darabok. A ruhán elhelyezett apró díszítések, egy sötétebb tónusú selyemszalag a derékon vagy éppen az uszályba „font” pasztell, netán élénkebb, fagyi színű rózsák ízlésesen bolondítják meg a menyasszony öltözetét.

De a kis rafinériákon túl dönthetünk egy tetőtől talpig színes ruha mellett is. Ne rettenjünk meg egy ilyen ruhától se és ne kössenek minket a konvenciók! Napjainkban egyre népszerűbbek az esküvői témák, így adott környezetben sokkal mutatósabb lehet például egy bordó ruha. De egy ilyen darab menyecsketánchoz is alkalmas, és bálokon is tündökölhetünk bennük.

Nem véletlen, hogy a La Tulipe Blanche Szalon egyik legnépszerűbb darabja is egy csodálatos, csipke borítású bordó ruha. A tulajdonos neve után a La Tulipe Victoria fantázianevet viselő ruhadarab a szalon saját kollekciójának első darabja, amely egyszerre ötvözi a romantikus tradíciókat és a modernitást. A pánt nélküli ruhához hatalmas, merevítős alsószoknyával megtoldott nagyszoknyát álmodtak meg a szalon tervezői, amin végig csipkedíszítés fut körbe.

A csipke szél a ruha felsőrészén is visszaköszön, míg a mellrészt szaténból varrták meg és Swarowski gyöngyökkel ékesítették. Ugyancsak egy szatén öv öleli körbe a ruha derekát, amitől furfangossá, játékossá válik az összkép. Igazán egyedi választás lehet a menyasszonyok számára, de a báli szezonban is remekül megállja a helyét.

További információk a La Tulipe Blanche Szalonban kérhetők (Veszprém, Kossuth u. 21.)

Bertalan Melinda
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.