Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nemes egyszerűség

2017. április 21. 12:17
Attól, mert valami nem túl komplikált, még lehet felettébb elragadó. Elvégre erre épül a divat és a tágabb világ egyik legfőbb szabálya is.

Menyasszonyi divat terén ma már szinte nincs lehetetlen: a vezető márkák kollekcióit elnézve néha olyan érzésünk támad, mintha az haute couture világa az esküvői piacot is elérte volna, legalábbis ami a magas és minőségi szabászati kivitelezést és a csillogó ruhakölteményeket illeti.

Sok menyasszony azonban – bár elámul a rafinált kivitelezésű ruhadarabok láttán – inkább a visszafogottabb darabokra esküszik és egy olyan ruháról álmodozik, amiben erőlködésmentesen érezheti magát tündöklőnek.

A Love Bridal márka és a La Tulipe Blanche Szalon munkatársai rájuk is gondoltak, hiszen a kevesebb néha tényleg több és ahhoz, hogy ragyogjunk, nem szükséges túlbonyolítani a dolgokat.

A rendkívül fiatal márka hófehér darabja hétköznapian egyszerű vonalvezetésével és aprólékos díszítettségével vesz le a lábunkról. A ruha nyakán és a hátán is csipke applikációk futnak végig, a finom csipke minták pedig a derékon is folytatódnak. Ugyanitt egy apró övet is elhelyeztek a tervezők, ami könnyedén töri meg a ruha egységét, így egy kis játékosságot is kölcsönöz neki.

Nemes egyszerűségénél, hófehér színénél és mintájánál fogva ideális választás lehet azoknak az aráknak, akik a mindennapokban inkább csendesek és visszahúzódóak, kerülik a hivalkodást, mégis szeretnék önmaguk valójában megmutatni magukat a nagy napon.

További információk: La Tulipe Blanche Szalon +36 30 792 5022

vehir.hu
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.