Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ellenállhatatlan kísértés

2017. május 28. 12:00
Egy csodás menyasszonyi ruha viselésével nem kell feltétlenül az esküvőig várni, a közelgő Anna-bál például ugyanúgy remek alkalom a tündöklésre. Egy Modeca ruhában kétségtelenül fogunk is.

Az elsőbálozás hagyománya ugyan a legtöbbünk számára már csak egy romantikus elképzelés, amiről Jane Austen regényekben olvastunk és kosztümös filmek láttán álmodoztunk, néhány helyen még ma is ápolják a tradíciót. És milyen helyesen!

Az izgatott készülődés, a finom kelmék közötti válogatás és a nagy estén való ragyogás még mindig olyasmik, amiknek örömmel vetjük alá magunkat. Egy-egy este erejéig letűnt korok hangulatán nosztalgiázni és visszarepülni az időbe jóleső érzéssel tölt el bennünket, kiváltképp, ha azt egy csodaszép ruhában tehetjük meg.

A holland Modeca cég kollekciói rendre tartalmaznak olyan ruhadarabokat, amelyek valóban nemcsak az esküvőn állják meg a helyüket, de akár egy olyan előkelő rendezvényen is bátran viselhetik őket a fiatal lányok, mint a füredi Anna-bál. A márka messze egyik legnépszerűbb darabja, a Modeca Temptation a veszprémi La Tulipe Blanche Szalonban is megtalálható.

A különleges, negédes, szív alakú dekoltázzsal ellátott gyöngyös csipke felsőrész fantasztikus eleganciát kölcsönöz a ruhának, hullámos szoknyarésze pedig még különlegesebb hangulatot varázsol neki. A szoknyára szabálytalanul rávarrt fodrok, az uszály, az egyes rétegek eltérő hossza játékossá, és a többi nagyszoknyás menyasszonyi ruhához képest kivételessé teszik a márka darabját. Találóbb fantázianevet nem is kaphatott volna: az organza és a csipke házasítása, az anyag minősége, fajtája, a ruha kialakítása igazán csábítóvá teszik az összképet. Nem csoda, ha egyre több cég törekszik hasonló megoldásokra.

A ruhát keresse a La Tulipe Blanche Esküvői és Alkalmi Ruha Szalonban, Veszprém, Kossuth u. 21. cím alatt!

vehir.hu
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.