Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Becserkészték Veszprémet

2017. április 22. 3:13
Íjászkodtak, falat másztak, és nyomozójátékon is részt vettek azok a fiatalok, akik ellátogattak a városszerte megrendezett kerületi cserkésznapra szombaton.

A Magyar Cserkészszövetség IV. kerülete rendezett cserkésznapot szombaton Veszprémben, melynek fő helyszíne a Kolostorok és Kertek rendezvénytér volt, emellett a Benedek-hegyben, a Gulya-dombon, és a belvárosban is rész lehetett venni különféle programokon, például a „Police 07” nevű nyomozójátékon, vagy kézműves foglalkozáson.

több mint kétszáz cserkész vett rész a programokontöbb mint kétszáz cserkész vett rész a programokon

Az estig tartó rendezvényt Ovádi Péter önkormányzati képviselő nyitotta meg. Köszöntőjében a cserkészek közösségtudatát, kreativitását és társadalmi szerepvállalását emelte ki. A programokról szólva kiemelte, örül annak, hogy a fiatalok ilyen gazdag kínálatot tudnak nyújtani az ide látogatóknak.

A programok közt szerepelt kézműves foglalkozás, íjász bemutató, terepíjász verseny, vadonlakó szakág bemutató, mini kalandpark, láthatatlan kiállítás a Benedek-hegy óvóhelyén, Víziközmű látogatás, városismereti vetélkedő és különböző vízi cserkész játékok. Aki arra adta a fejét, még véradáson is részt vehetett.

itt még csak épült a falmászó toronyitt még csak épült a falmászó torony

Gere Dávid Márk atya, a cserkészkerület elnöke örömét fejezte ki, hogy a nem éppen tavaszi idő ellenére legalább kétszáz cserkész jött el a programra, amelyhez nem csak ők, hanem bárki csatlakozhatott a városból.

Az IV. kerületi cserkésztalálkozót 18 órakor szentmise zárta a Betekints-völgyben.

Ge. Á.
további cikkek
Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. ma 14:11 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. ma 14:04 Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. tegnap 15:06 Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Sikeres projektet zárt a Balaton Bútor kft.: európai uniós támogatással fejlesztették eszközparkjukat és a munkavállalók tudását is. tegnap 10:19

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.