Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

VEN-en hó? VEN-en hó!

2017. április 27. 17:27
Robog tovább a VEN! A második nap egy hideg fuvallat járta át a felső kampusz területét. A szerdai nap főszereplői a VENtarktisz csapat tagjai voltak.

Fáradt arcok – de egy pár kipihent emberrel már szerda délelőtt is össze lehetett futni a VEN területén. A hagyományos programok, mint az inverzegyetemi előadások, kortersprogramok és a csapat főműsora délután kezdődtek.

De nemcsak a csapatok, hanem a Diákrektori Hivatal tagjai is készültek érdekes előadásokkal. Huti vezér műsorvezetésével a négy jelölt és korterseik két csapatot alkotva „versenyeztek” egymással. Volt itt ének kézzel-lábbal, különleges italok összetevőinek kitalálása, valamint hagyományosnak tűnő activity VEN módra.

Pár nappal ezelőtt még úgy nézett ki, hogy a VENtarktisz csapata ígéretükhöz híven elhozza a VEN-re a telet. Főműsoruk napja is borúsan kezdődött, ám az este végére mégis felforrósodott a hangulat.

Minden csapat készült vicces egyetemi előadással. Első körben a VENdetta csapat, valamint a nap főszereplője a VENtarktisz csapat tagjai álltak a színpadra. Mindkét csapat kitett magáért, még a zsebkendő is előkerültek. A zsepik nem a sírástól, vagy ha attól is, akkor nem bánatos könnyektől áztak el.

A csapatok a témájukhoz illő előadásokkal készültek, így nem ért minket meglepetés, mikor a VENtarktisz csapat egyik előadásának témája a vodka volt. A program zárásaként egy csoportos éneket hallhattunk, és egy minigolf pályán is kipróbálhattuk magunkat a hideg csapat kortersprogramján.

Az este főszereplői Csrepkimó a felfedező vezetésével elindították a főműsort, mely a filmmel kezdődött. Meg kell jegyezni, hogy nem semmi színészi alakításokat láthattunk a filmben. Volt, aki pórul járt, ha már az inverzegyetemi előadásoknál elfogyott az összes zsebkendője, hiszen a film és a főműsor is hangos nevetésre és örömkönnyekre késztetett mindenkit.

Egyre inkább pörög a VEN, és még messze a vége. A mai nap a VENderland csapaté a főszerep, majd pénteken a messzi Egyiptomból érkező KaraVEN próbálja elnyerni a VEN polgárok kegyeit.

VEN
Krónusz-Riskó Annamária
Domján Attila
további cikkek
Csőszerelők, pilóták, filmsztárok és alvilági lények masíroztak a belvárosban VEN Csőszerelők, pilóták, filmsztárok és alvilági lények masíroztak a belvárosban Hétfő este elkezdődött a 30. Veszprémi Egyetemi Napok, kedden pedig jelképesen a várost is megkapták a fiatalok pár napig, ami ugyanúgy az évtizedes hagyomány része, mint a felvonulás a belvárosból a felső kampuszhoz. A négy csapat jelmezekben, saját koreográfiával törte meg a keddi monotonitást Veszprémben egy rövid időre. 2023. április 25. 15:48 Az alvilágtól vörös szőnyegen és csatornarendszeren át a felhők fölé is eljuthatunk az idei VEN-en VEN Az alvilágtól vörös szőnyegen és csatornarendszeren át a felhők fölé is eljuthatunk az idei VEN-en Az ország legrégebbi egyetemi fesztiválja kezdődik el hétfőn Veszprémben, fennállása óta immáron harmincadik alkalommal. A VEN-en nincsenek titulusok, azaz a hallgatók és oktatók is egyszerűen csak egyetemi polgárok lesznek, akik között kötelező a tegeződés. Ez csak az egyik olyan hagyományos elem a VEN-en, ami túlélte már az egyetem névváltását, karok és képzések átalakulását, 1969 óta pedig változatlanul erősíti a városi rendezvények sorát. A jubileumi esemény beharangozó sajtótájékoztatóját csütörtök reggel tartották az egyetemen, ahol egy pilóta, egy pokoli teremtmény, egy hollywoodi színésznő és Super Mario is megjelent. 2023. április 20. 15:41 Az EFOTT-ra készülve szerveztek játékos napot az egyetemen Az EFOTT-ra készülve szerveztek játékos napot az egyetemen Pecsétgyűjtő játékot szerveztek szerdán a Pannon Egyetemen az EFOTT-tal karöltve abból az alkalomból, hogy az országos fesztiválnak és találkozónak idén nyáron a veszprémi egyetem lesz a házigazdája. 2023. április 6. 13:52 Majkával és Azahriah-val érkezik a harmincadik VEN VEN Majkával és Azahriah-val érkezik a harmincadik VEN Nyilvánossá vált az idei Veszprémi Egyetemi Napok utolsó fellépője is, így már teljes a lista, hogy kik érkeznek április végén a jubiláló fesztiválra. A koncertszervők mellett viszont pedig az egyetemisták is javában készülnek, akik a hagyományoknak megfelelően idén is négy csapatba szerveződtek, négy különböző tematika mentén. 2023. március 22. 11:23

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.