Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ó, te magasságos fagyi! Segíts!

2017. április 30. 12:00
A Netflix tudományos sorozatában többféle fagyin keresztül buzdít arra, hogy mindenki kóstoljon bele minden szexuális irányultságba.

A Google érdekesen gondolkozik reklámjában az ideális szexuális irányultságról. A Googel Home promójában két férfi készülődik gyerekeit iskolába vinni. De nem csak ők, hanem a Netflix is több mint zavarbaejtően áll ki a genderlobbi mellett.

Az amerikai streameléssel foglalkozó cég idén indította el a „Bill Nye savest he world”, azaz Bill Nye megmenti a világot című sorozatát, melyben tudományos szempontból igyekeznek körüljárni olyan témákat, mint a politika, a társadalom, a kultúra, a klímaváltozás vagy a video játékok.

Az Imdb-n egyébként az ötből csak két csillagot, és egyre több újságírói kritikát kapó sorozat egyik utolsó részében a műsorvezető, Bill Nye mutatta be azt a szexualitásról szóló kisfilmet, melyben különböző ízesítésű fagyik beszélgetnek.

A történet szerint a terápián résztvevő fagyik közül Vanília úr beszél a többieknek arról, hogy mindenkinek olyan ízűnek (heteroszexuálisnak?) kellene lennie, mint ő. Eper úr folyamatos hisztériázása mellett Sóskaramell bácsi, Pisztácia és Csokipasi sem ért ezzel egyet, mire megjelenik a laza, mentás-csokis fagyi egy zsák mogyoróval. Eddig rendben is volnánk.

A mentás-csokis lesz az, aki a többiekkel karöltve „felvilágosítja” Vanília urat arról, hogy teljesen természetes az, ha minden íz keveredik minden ízzel, kvázi mindenki próbáljon ki minden szexuális irányultságot, hisz aki nem így tesz, bigott. – Ó, te magasságos fagyi, segíts!- mondja Vaníliafagyi, és már el is csábult, bele is veti magát az „örömökbe”. A végén persze mindenki elégedett és boldog.

Az alkotást itt lehet megcsodálni:

Ge. Á.
további cikkek
Senki sem nézi, de mindenki látja – bizonyítottan tévéfüggő a magyar Hétvezér Senki sem nézi, de mindenki látja – bizonyítottan tévéfüggő a magyar A csattanót az elején lelövöm: minden korosztályt beleértve a magyarok átlagosan 4 óra 49 percet tévéznek egy nap. Ezzel hazánk a top 10-ben van világszinten, ami azért is furcsa, mert egyre többször hangzik el a mondat: „Nekem tévém sincs, vagy már rég felmondtam a kábelszolgáltatónál. Csak a Netflix van.” Akkor mégis hogyan jön ki a matek? Kik ezek a tévéfüggő emberek és mit néznek a fekete dobozban? tegnap 1:29 Hófehérke kakaó színű, Shakespeare Júliája pedig afro-amerikai – klasszikus-kedvelő egyenlő rasszista? Hófehérke kakaó színű, Shakespeare Júliája pedig afro-amerikai – klasszikus-kedvelő egyenlő rasszista? Valamikor réges-régen egy királynő ült az ablakánál, varrogatott és közben nézte, hogy hullik a hó. Megszúrta az ujját, és pár csepp vére az ablakpárkányon gyűlt hóra esett. Míg a vért nézte a havon, azt kívánta, hogy bárcsak olyan gyermeke születne, akinek bőre fehér, mint a hó, az ajkai pirosak, mint a vér, és a haja fekete, akár az ében.    2024. április 14. 22:06 A vegán életmód és a fogadtatása Eszter A vegán életmód és a fogadtatása Nem, ez nem egy táplálkozási tanácsadás lesz arról, miként érdemes jó és megfelelő tápanyagú termékeket a szervezetünkbe vinni, csupán azon tapasztalatokat osztom most meg, amelyekkel egy kezdő, félig vegán szembesülök az elmúlt időszakban, ami a környezet reakcióját illeti. 2024. április 7. 22:50 A húsvéti dekorációk valójában a közösségről szólnak A húsvéti dekorációk valójában a közösségről szólnak Avagy hogyan hat a szezonális településszépítés az ott lakókra.   2024. március 31. 21:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.