Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mankó a mindennapokhoz

2017. május 8. 12:00
Ezt kínálja a veszprémi Holisztika Centrum, amely városunkban egyedüli forgalmazóként árusítja a dr. Lenkei Gábor nevével fémjelzett termékcsaládot: vitaminokat, táplálékkiegészítőket és biokozmetikumokat.

A vitaminok testünk önregenerációs folyamatában vesznek részt. A XXI. századi életmódnak és a modern táplálkozásnak köszönhetően ma már mindennapos probléma a vitaminhiány – tudtuk meg Tóth Andreától, a veszprémi Holisztika Centrum üzletvezető-tulajdonosától.

A Kossuth utca félemeletén található üzlet vezetője immáron hatodik éve segít a veszprémieknek abban, hogy megtalálják a vitaminpótlás legmegfelelőbb módját. Ebben a dr. Lenkei Gábor nevével fémjelezett készítmények: vitaminok, táplálékkiegészítők vannak segítségére, melyeket városunkban egyedüliként forgalmaz a Holiszika Centrum.

Az üzlet ars poeticája a következő: „hozzánk nem vásárlók, hanem ügyfelek jönnek”, akik személyre szabott egyéni tanácsadást követően válogathatnak a tucatnyi vitamin, táplálékkiegészítő és kozmetikai termék közül.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.