Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 19. József
Veszprém
1°C
2024. március 19. József
Veszprém
1°C

Eladjuk autóját Ön helyett – évjárat korlátozás nélkül!

2017. május 19. 10:06
Kinek ajánlott és milyen előnyökkel jár a bizományos autóértékesítés?

Aki szeretné használt autóját újabbra cserélni, annak jó választás lehet a bizományos autóértékesítés. Előnye, hogy az ügyfél ezzel a megoldással gyakorlatilag a lehető legmagasabb áron adhatja el járművét, ráadásul nem kell hirdetésekkel, vevőjelöltekkel, hitelügyintézéssel és egyéb dokumentációkkal bajlódnia.

A Csatári benzinkútnál lévő SBA CAR autókereskedés telephelyén több mint 15 éves, az autóértékesítésben szerzett gyakorlati tapasztalattal állnak az ügyfelek rendelkezésére. A vállalkozás ügyvezetője, Sándor Balázs azt mondja, főként azoknak az ügyfeleknek szokták ajánlani a bizományos autóértékesítési szolgáltatást, akiknek nem égetően sürgős az eladás. Ezzel megvan az esély arra, hogy az összeget, amit az eladó az autójáért kérni szeretne, meg is kapja. A kereskedés vezetője kiemelte: náluk a bizományos autóértékesítési szolgáltatás évjárat korlátozás nélkül, minden gépjárműre igénybe vehető és az ügyfélnek semmilyen plusz költséget nem jelent. Ráadásul az árult autót a saját autókozmetikájukban rendbe is teszik, szintén díjmentesen. A bizományos értékesítés időtartama alatt az ügyfél a kereskedésben hagyhatja, de igény szerint használhatja is autóját, miközben azt hirdetik és árulják. A cserés ügyletek is nagyobb eséllyel valósulhatnak meg így, hiszen azokban az esetekben, amikor a vevő is szeretné beszámíttatni autóját vagy hitelt igényelne, ezeket a terheket leveszik a válláról.

Amikor nincs idő kivárni a megfelelő vevőt, mert az ügyfél sürgősen újabb autó vásárlását tervezi és ehhez szüksége van a régiből befolyt vételár összegére, a készpénzes autófelvásárlási szolgáltatás jelentheti a megoldást. Ez ugyan a módszer jellegéből adódóan valamelyest csökkentett áron történő megvételt jelent, viszont azonnali készpénzhez jutást tesz lehetővé, emellett az ügyfélnek nem kell bajlódnia sem a hitelügyintézéssel, sem az egyéb dokumentációk intézésével.

Ha egy ügyfélnek konkrét elképzelése van arról, hogy milyen autót szeretne a régi helyett, de a kereskedésben nem talál ilyet, akkor arra is van lehetőség, hogy külföldről hozzák be neki álmai autóját.

Szauder Rita
Fotók: Baumann Béla

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.