Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ingyenes családi, gasztrofesztivál Balatonkenesén

2017. május 31. 8:56
A Balaton Fesztivál minden ízében új és formabontó. Páratlan balatoni környezetben és belépőjegy nélkül.A rangos zenei programok mellett street food utca, különleges termékek - és minőség várja az érdeklődőket az első nagy balatoni gasztrofesztiválon.

Balaton Fesztivál
Balatonkenese, Széchenyi Park
2017. június 29.-július 2
.

A fesztivál zenei kínálata változatos. A nyitónapon a hazai legismertebb rapcsapatoké lesz a főszerep. A közelből érkezik a Sub Bass Monster, de fellép az Animal Cannibals és a Akkezdet Phiai formáció is. Pénteken zúzós rock programmal készülnek a szervezők. Az Élő Zene Fesztivál régiós nyertese, a veszprémi Queen’s Land nyitja az estét, majd az ír rockot játszó Firkin csap a húrok közé, a rock nagyjai közül a Lord érkezik, és a sort a Magyarország legautentikusabb Guns 'N' Roses tribute zenekara: a Reckless Roses zárja. Szombaton hamisítatlan retró bulival várják az érdeklődőket, a Groovehouse, az UFO, a Kozmix és két népszerű DJ, Náksi és Dominique hozza el a nyarat Balatonkenesére.

A vasárnap is igazi családi programokkal hívogat, gyerekműsorral és a Varnyú Countryval, gyerekprogramokkal, és a zárónaphoz méltó válogatással érkezik a Mokka Tribute és nagykoncertekkel várják az érdeklődőket. A Republic koncerten az új album dalai is felcsendülnek. A fesztivál záróprogramjaként a népdalokat modern köntösben a Balkan Fanatik hozza el.

A négy nap alatt idelátogatók megismerhetik az ország minden tájáról érkező kézművesek portékáit, emellett a hagyományos fesztiválételek és különleges street food kínálat kóstolására is lesz lehetőség. Hazai és külföldi gyártók sörei mellett teret kapnak a kézműves - és kisüzemi sörfőzdék, pincészetek, pálinkaházak remekei is.

A Balaton Fesztiválnak első alkalommal a több mint 2500 nm területű, balatonkenesei Széchenyi Park ad otthont. A helyszín egy fás-árnyékos liget, közvetlenül a Balaton partján, a balatonkenesei hajóállomás (móló) tövében.

Szomszédságában található a balatonkenesei strand, a vasútállomás, a Marina Port szálloda. Könnyű parkolási lehetőség és jó megközelíthetőség jellemzi a Balaton északi-partjának legnagyobb ingyenes családi gasztrofesztiválját, amit ajánlunk családoknak, időseknek, középkorúaknak, fiataloknak, zenehallgatóknak, sörrajongóknak, borimádóknak, fesztivál-fanoknak, gasztro-függőknek, magánykerülőknek, „jóhangulat”-mániásoknak.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.